0

Sticky notes - klassisk

Varenummer:
PF-21093011

Sticky notes - klassisk

Varenummer:
PF-21093011

4,80 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Noter til livet og hverdagen, til huskelister og strøtanker, til opgaver og kruseduller. Huskesedler kan man ikke kan undvære. Vi bruger dem alle, hele tiden og hver dag. Derfor er det oplagt at bestille netop disse selvklæbende huskesedler til dine medarbejdere, kunder, kolleger. Brug dem til møder, konferencer og kickoffs. Sæt dit logo på og hjælp din virksomhed med at bliver husket.
Sticky-Mate® selvklæbende huskesedler.

Detaljer: Inkluderer blanke papirark på 80 g/m2. Leveres som standard med 50 ark, fås også med 25 eller 100 ark. Fuld farvedekoration mulig på hvert ark. Arkmål: 75x75mm. Papir,

Produktinformation

SKU PF-21093011
Leverandør varenummer PF-21093011
Produkt Enhed Stk.
Kategori Bestsellere - Øvrige gimmicks - Reklameartikler

Coredesign anbefaler
Dette produkt er et særligt anerkendt produkt som vi hos Coredesign-teamet har arbejdet med længe og kender rigtig godt. Et produkt som Coredesign varmt kan anbefale, og som holder både i kvalitet og i udtryk og aftryk.

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0