0

Swiss Peak rygsæk med UV-C sterilisator lomme

Varenummer:
P762.551

Swiss Peak rygsæk med UV-C sterilisator lomme

Varenummer:
P762.551

373,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Denne unikke Swiss Peak laptop rygsæk med UV-C sterilisator lomme, har et minimalistisk design samt en integreret UV-C steriliserende forlomme. Lommen med UV-C dræber op til 99,9% af bakterier på den genstand der placeres i posen. Perfekt til desinficering af dine nøgler og telefon mens du er på farten, det tager 3 minutter. De tre UV-C LED lys indvendig er ikke giftige og er fri for kviksølv. Designet sikrer også at UV-C lyset automatisk slukkes når lynlåsen og magnet lunkningen åbnes. Brugen vil således ikke udsættes for UV-C lyset. Rygsækken har et laptop rum i hovedrummet, med plads til en 15.6" laptop. 2 åbne lommer og 2 pennestropper. Mesh polstret bagside og stropper for god komfort. Inklusive micro USB kabel til at forbinde en powerbank, der bruges til opladning af UV-C lyset /lommen. Udvendig 600D og 900D PU coated polyester. Indvendig 210D polyester. I overensstemmelse med EN62471. PVC fri.

Produktinformation

SKU P762.551
Leverandør varenummer P762.551
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Swiss Peak - Tasker & Rejse
Maks trykstørrelse 150 x 120 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0