0

THE EGG

Varenummer:
23030025

139,93 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

THE EGG
Porcelænsæg med 12 stk. chokolade i folie
Har du brug for en påskegave i chokolade der er lidt anderledes, så er dette porcelæns æg helt sikkert en mulighed. Fortæl dine medarbejdere du tænker på dem i påsketiden. Det fine porcelænsæg er fyldt med lækre enkeltindpakkede chokolader i den lækreste håndlavede kvalitet, lige til at give væk til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Ægget er en fin pyntegenstand og...


Se yderligere produktinformation

Onlinekøb:
Du kan nemt og hurtigt bestille dine gaver online hos os. Du kan klikke og lægge din bestilling direkte i indkøbskurven således sparer du tid og fragten er fri når du handler over 5000 kr. ekskl. Moms.

Branding på dine gaver:
Vi hjælper dig med at blive husket! Du kan vælge at få label eller tryk på jeres gaver, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo. • Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.

Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på chatten – vi hjælper begge steder!

Bæredygtighed:
Hos Coredesign har vi særligt fokus på bæredygtighed og genbrug. Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Også i valget af chokoladegaver er vi bevidste om at have Fair Trade leverandører, som sikrer, at der er ordentlige forhold hos råvarer producenterne.

Online-præsentation:
Er du nysgerrig på at se produktet nærmere? VI hjælper dig rigtig gerne med at vise ægget virtuelt, du skal blot skrive i chatten, at du gerne vil se en video, så laver vi den straks og sender til dig…

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE vil vi også rigtig gerne.

Kontakt os på 6261 8282 eller salg@coredesign.dk så får vi booket en aftale ind.

Produkt beskrivelse:

THE EGG
Porcelænsæg med 12 stk. chokolade i folie
Har du brug for en påskegave i chokolade der er lidt anderledes, så er dette porcelæns æg helt sikkert en mulighed. Fortæl dine medarbejdere du tænker på dem i påsketiden. Det fine porcelænsæg er fyldt med lækre enkeltindpakkede chokolader i den lækreste håndlavede kvalitet, lige til at give væk til kolleger, kunder og samarbejdspartnere. Ægget er en fin pyntegenstand også når det er tømt for det lækre indhold. Alle sætter pris på en lille gave på skrivebordet, i posten eller i tasken når der besøges kunder.

Detaljer: Ægget er i porcelæn og indeholder 12 stk. blandede enkelt indpakkede chokolader

Yderligere produktinformation

SKU
23030025
Leverandør varenummer 23030025
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Chokoladegaver - Påske 2021 - Påske-æg - Simplpy chocolate Påske - Simply Chocolate
Ekstra filer

Senest besøgte produkter

0