0

Tobias Startsæt - Klar

Varenummer:
SI-69500

Tobias Startsæt - Klar

Varenummer:
SI-69500

243,75 kr.

Vejl. 399,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Tobias lyskæden er 4,5 meter lang og har 10 klare LED pærer. Lyskæden er perfekt til havefesten, brylluppet, konfirmationen, under havepavillonen, eller måske på altanen eller terrassen. Skal du udskifte pærer, er det KUN Tobias pærer, som kan benyttes. Kæden leveres med 5 meter forlængerledning og transformer. Selve pæren er i glas og er 5,8 cm i diameter. Fra starten af fatningen til enden af pæren er der 10 cm. Lyskæden er til både indendørs og udendørs brug. Tobias serien kan KUN forbindes med Tobias suppleringskæder, og Tobias transformer. Kæden leveres i en flot gaveæske.

Produktinformation

SKU SI-69500
Leverandør varenummer SI-69500
Produkt Enhed stk
Kategori Brands A-Z - Firmagaver - Sirius

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0