0

Trådløst opladersæt

Varenummer:
P324.611

Trådløst opladersæt

Varenummer:
P324.611

312,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Luksus gavesæt inklusive en topmoderne dobbelt 8.000 mAh powerbank og en 5W trådløs oplader pad. Powerbanken kan oplade din telefon via den trådløse oplader. Når powerbanken er tør for strøm, anbringes den blot på oplader pad'en for at genoplade den trådløst. Den trådløse oplader pad kan også anvendes til at genoplade din mobiltelefon separat. Powerbanken leveres også med 2A USB-port og type C til at understøtte trådløs opladning. Kompatibel med alle QI-aktiverede enheder som f.eks. Android seneste generation, iPhone 8 og op. Powerbank: Input: 5V/2,1. Output: 5V/2A. Trådløst input 5V/1A. Trådløst output: 5V/1A 5W. Oplader pad: Input 5V/2A, Output 5V/1A 5W.

Produktinformation

SKU P324.611
Leverandør varenummer P324.611
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 50 x 20 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0