0

Trio Pure Magnum - Grå

Varenummer:
SI-71009

Trio Pure Magnum - Grå

Varenummer:
SI-71009

281,25 kr.

Vejl. 499,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Ny farve - Trio Pure Magnum glasdekoration med fjernbetjening.
I år har Sirius tilføjet en smuk grå farve til deres populære Trio glasdekoration serie. Med denne nye farve er det nu muligt at lave en endnu flottere borddekoration, hvor alle design/farver og størrelser mikses. Mulighederne er mange men kun til indendørs brug. Trio Pure Grey bruger hver 1 stk. CR2032 batteri – som er inkluderet i den flotte gaveæske.
Den højeste glaskugle på 39 cm bruger 3 stk. AA batterier (medfølger ikke). Den midterste glaskugle på 34 cm bruger 2 stk. AA batterier (medfølger ikke). Den mindste glaskugle på 25 cm bruger 1 stk. CR2032 batteri (medfølger).
Med den tilhørende fjernbetjening, (medfølger) kan du styre lysene med timerfunktionen 2, 4, 6 eller 8 timer eller du har også mulighed for at tænde og slukke på ON/OFF knappen.

Produktinformation

SKU SI-71009
Leverandør varenummer SI-71009
Produkt Enhed stk
Kategori Brands A-Z - Firmagaver - Sirius

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0