0

Trio Wave 3 m. Fjernbetjening - Glas

Varenummer:
SI-64000

Trio Wave 3 m. Fjernbetjening - Glas

Varenummer:
SI-64000

168,00 kr.

Vejl. 299,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Wave er en del af den kendte Trio serie fra Sirius. Den indeholder 3 lysdekorationer i glas med mini batteri lyskæder. Der er en 2-3 og 4 lyskæde i glaskuglerne som giver i alt 9 lys. Lys dekorationerne har et enkelt nordisk design og med et meget blødt lys. Med fjernbetjeningen kan du sætte lysene til at tænde i henholdsvis 2-4-6 eller 8 timer. Sirius lysene slukker herefter automatisk efter de antal timer du har valgt. Lysene tænder igen dagen efter på samme tid. Du har også mulighed for at have lysene tændt hele tiden på "ON" eller slukket hele tiden på "OFF". Der medfølger batterier, som er gemt i bunden af lysdekorationen. De 3 glas dekorationer bruger i alt 3 stk. CR2032 batterier. Produktet er designet af Sirius Company med dekoration af designer og billedkunstner Pernille Struer. Den medfølgende fjernbetjeningen kan desuden benyttes til et kæmpe udvalg af Sirius dekorationer og LED stearinlys.

Produktinformation

SKU SI-64000
Leverandør varenummer SI-64000
Produkt Enhed stk
Kategori Brands A-Z - Firmagaver - Sirius

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0