DanskEnglishDeutsch
0

Turtelduer sort 1 par

Varenummer:
RO-39240

350,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 550,00 kr.

Kay Bojesens tidløse og unikke Turtelduer i sort er inspireret af den sorte Sangfugl Ravn. Turtelduernes sorte farve gør dem til en smuk detalje i indretningen. De er lavet i bæredygtigt bøgetræ og malet i et mat og blankt materiale, hvilket skaber et helt særligt udtryk. De flotte figurer signalerer på en og samme tid romantik, forskellighed og samhørighed. På trods af deres forskellige udseende er både kærligheden og nærv...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Kay Bojesens tidløse og unikke Turtelduer i sort er inspireret af den sorte Sangfugl Ravn. Turtelduernes sorte farve gør dem til en smuk detalje i indretningen. De er lavet i bæredygtigt bøgetræ og malet i et mat og blankt materiale, hvilket skaber et helt særligt udtryk. De flotte figurer signalerer på en og samme tid romantik, forskellighed og samhørighed. På trods af deres forskellige udseende er både kærligheden og nærværet tydeligt mellem Turtelduerne.

De søde og skønne Turtelduer er den perfekte gave til brudeparret, kæresten, ægtefællen, samleveren eller designelskeren.

Yderligere produktinformation

SKU
RO-39240
Leverandør varenummer RO-39240
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver - Kay Bojesen
Ekstra filer
0