DanskEnglish
0
0

TWS øretelefon i UV-C steriliserings oplade etui

Varenummer:
P329.073

TWS øretelefon i UV-C steriliserings oplade etui

Varenummer:
P329.073

201,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Undersøgelse viser at den gennemsnitlige øretelefon indeholder flere bakterier end et skærebræt. Øretelefoner tages ud og ind i øret flere gange dagligt, indeholdende bakterier og uden de bliver renset. Disse unikke designede TWS øretelefoner, bliver renset med UV-C lys inde i etuiet mens de oplades. Op til 99.9% af bakterierne elimineres. BT 5.0 anvendes til nem parring med din enhed, og samtidig med et lavt energiforbrug. Op til 3 timers spilletid og genopladning via det 400 mAh oplade etui. Funktions radius er op til 10 meter. UV-C bølgelængde er 270nm-280nm. UV-C funktionen virker kun når etuiet er lukket, dette for at undgå at udsætte bruger for stråler. Inklusive 1 ekstra sæt ørepropper samt PVC fri TPE micro oplade kabel.

Produktinformation

SKU P329.073
Leverandør varenummer P329.073
Produkt Enhed Stk.
Kategori Lyd/Elektronik
Maks trykstørrelse 25 x 10 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0