0

TYGGEGUMMI M/LOGO - MAXI

Varenummer:
IS-110107054

TYGGEGUMMI M/LOGO - MAXI

Varenummer:
IS-110107054

4,72 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Logo tyggegummi i blisterpakke. Lav dit eget design og få det sat på forsiden - en ideel måde at promovere din virksomhed. Tyggegummierne har en lækker smag af Spearmint. Pris er inkl. 1-farvet tryk Opstartsomkostning, 999,- pr. farve/kliche 5 stykker sukkerfri tyggegummi i blisterpakning. Stor flade til design hele forsiden (112x77 mm) kun afbrudt af varedeklarationen, der er skrevet diskret rundt langs kanten. Tyggegummistykkerne ses oven på dit design. bagsiden er hvid mat. Indeholder 5 stk. tyggegummi - 7,5g

Produktinformation

SKU
IS-110107054
Leverandør varenummer IS-110107054
Produkt Enhed Stk.
Kategori Logoslik & Chokolade - Tyggegummi

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0