0

Ultimate 10.000 mAh trådløs powerbank.

Varenummer:
P322.161

Ultimate 10.000 mAh trådløs powerbank.

Varenummer:
P322.161

276,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Powerbanken der har alle funktioner du har behov for. Lommeformat powerbanken kan oplades trådløst ved at placere bagsiden på en trådløs oplader. Fronten kan anvendes til at oplade din mobiltelefon trådløst (5W) og har skridsikker silikone ring. Trådløs opladning er kompatibel med seneste Android generationer samt iPhone 8 og nyere. Powerbanken har en USB-udgang samt 3 indgange: Micro/Type-C/Apple Lightning. Batteriet er et 5.000 mAh a-grade litium polymer batteri. ABS-materiale. USB-udgang: 5V/2A. Indgang Micro/Type-C:5V/2A; Lightning indgang: 5V/1A. Trådløs udgang: 5V/1A.

Produktinformation

SKU P322.161
Leverandør varenummer P322.161
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 30 x 30 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0