0

URBAN LAPTOP SHOULDER BAG

Varenummer:
207152-1502

URBAN LAPTOP SHOULDER BAG

Varenummer:
207152-1502

190,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 350 kr.,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

URBAN LAPTOP SHOULDER BAG kombinerer fantastisk design og funktionalitet med fuld polstring hele vejen rundt og to separate rum med lynlås til nem og sikker opbevaring af din bærbare pc og ejendele. Denne hummel® computertaske har en justerbar aftagelig skulderrem med beskyttende polstring og to hanke, så du kan bære din pc komfortabelt, når du er på farten. Udformet i let kunstlæderbelagt vævet stof, som er vandafvisende og slidstærkt, så dine ting altid ligger tørt og sikkert i tasken. Mål: Højde - 29 cm / Bredde - 41 cm / Dybde - 13 cm. Volumen 15 liter.

Produktinformation

SKU 207152-1502
Leverandør varenummer 207152-1502
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmatøj - Hummel

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0