DanskEnglish
0
0

URBAN SPORTS BACK PACK

Varenummer:
207148-1502

URBAN SPORTS BACK PACK

Varenummer:
207148-1502

190,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 350 kr.,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

SE HER, mindste antal ved bestilling

Beskrivelse:

Den perfekte taske til når du er på farten, URBAN SPORTS BACK PACK tilbyder funktionalitet med fantastiske designfunktioner. Denne hummel® rygsæk er kompatibel med en bærbar computer og har polstring på bagsiden og stropperne for at beskytte dig og dit udstyr. En toplomme med lynlås og to indvendige lommer holder tingene adskilt og let tilgængelige. En justerbar brystrem holder tasken på plads, mens det lette kunstlæderbelagte vævede stof gør denne handy rygsæk vandafvisende og slidstærk. Mål: Højde - 42 cm / Bredde - 30 cm / Dybde - 18 cm. Volumen 32 liter.

Produktinformation

SKU 207148-1502
Leverandør varenummer 207148-1502
Produkt Enhed Stk.
Kategori Firmatøj - Hummel

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0