0

UV-C luftfugter

Varenummer:
P301.123

UV-C luftfugter

Varenummer:
P301.123

133,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Luftfugter fremstillet i holdbar ABS, med integreret indvendigt UV-C lys. Luftfugteren producerer en dis der er med til at give en optimal luftkvalitet. Om vinteren vil den sørge for en mindre tør luft og om sommeren vil den have en kølende funktion. Dysen afgiver minimal lyd, så den også er velegnet til brug om natten. Det integrerede UV lys dræber op il 99,9% af potentielle skadelige bakterier i vandet, før det sprøjtes ud. Der medfølger 2 ekstra bomulds pinde, til at erstatte den original. En bomulds pind, holder i op til 8 måneder afhængig af brugsmønster. Indhold 200 ml, skal genfyldes efter 4 timers uafbrudt anvendelse. UV-C bølgelængde 270 nm-280 nm. UV-C lyset aktiveres kun når artiklen er lukket. Inklusive 120 cm PVC frit TPE micro kabel.

Produktinformation

SKU P301.123
Leverandør varenummer P301.123
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde
Kategori Tilbehør til Mobiltelefoner & Tablet’s
Maks trykstørrelse 20 x 40 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0