0

Vibe trådløs højtaler og oplader

Varenummer:
P328.062

Vibe trådløs højtaler og oplader

Varenummer:
P328.062

413,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Ingen Vibe? Nul party og nul tomt batteri! Denne enestående 6W højtaler kombinerer spændende lyde med en fantastiske bas, som du rent faktisk kan mærke, nyd en ultimativ musikoplevelse. Højtaleren har en integreret 5W trådløs oplader, der giver dig mulighed for at oplade din mobiltelefon ved blot at anbringe den oven på højtaleren. Højtaleren er fremstillet af aluminium i en høj kvalitet for at forbedre lydkvaliteten. Den leveres med et ekstralangt 150 cm mikro USB-kabel. Hvis du vil bruge begge funktioner, anbefales det, at højtaleren er forbundet til en strømkilde. Uden at bruge den trådløse oplader har højtaleren en spilletid på op til 8 timer vha. et 4.400 mAh batteri og BT 4.1. Inkl. mikrofon og svarfunktion til besvarelse af opkald. Registeret design®

Produktinformation

SKU P328.062
Leverandør varenummer P328.062
Produkt Enhed Stk.
Kategori Lyd/Elektronik - XD Xclusive
Maks trykstørrelse 60 x 20 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0