DanskEnglishDeutsch
0

Wellington 17" laptoprygsæk

Varenummer:
PF-120095

177,31 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Wellington 17" laptoprygsæk. Computerrygsæk, der passer til laptops på op til 17". Forlomme med lommer til tilbehør. Stort rum med plads til din computer i et polstret rum samt en polstret lomme til din iPad eller tablet. Flappen spændes fast på tasken og har ekstra lynlåslomme. 2 sidelommer. Tilbehør medfølger ikke. 600D polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst ...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Wellington 17" laptoprygsæk. Computerrygsæk, der passer til laptops på op til 17". Forlomme med lommer til tilbehør. Stort rum med plads til din computer i et polstret rum samt en polstret lomme til din iPad eller tablet. Flappen spændes fast på tasken og har ekstra lynlåslomme. 2 sidelommer. Tilbehør medfølger ikke. 600D polyester.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU PF-120095
Leverandør varenummer PF-120095
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 25
Kategori Inspiration
Ekstra filer
Maks trykstørrelse
0