0

Wellnesspakke 3

Varenummer:
EC-W3-50009+50123+50070

Wellnesspakke 3

Varenummer:
EC-W3-50009+50123+50070

300,00 kr. Ekskl. moms

Vejl. 425,00 kr.

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

BODYCREME 250 ML

En kropscreme, der gør din hud dejligt blød, med økologisk mandel- og abrikosolie. Bodycreme er fremstillet af de fineste vegetabilske råvarer og er tilsat de bedste økologisk dyrkede olier og planteekstrakter, der er nøje udvalgt til at pleje og fugte din hud. Kan bruges af hele familien og til alle hudtyper.

Ecooking Bodycreme indeholder økologiske og økologisk dyrkede ingredienser som:
– Squalane
– Mandelolie
– Abrikosolie
– Olivenolie

Vegan & dermatologisk testet.

SALT 200 G

Naturlig dansk tangsalt fra Mariager Sydesalteri ved Mariager Fjord. Ecooking Salt kan bl.a. bruges som scrub til både ansigt, krop, hænder og fødder ved at blande den 1:1 med Ecooking Multi Olie. Du kan også bruge Salt i dit karbad, fodbad og håndbad.

Saltet er udvundet af tang, der er tørret og derefter sat ud i vandet igen for at suge saltvand til sig. Efter tangen er tørret første gang, tørres den igen og bliver en slags aske, der sammen med saltet giver den grå, grumsede farve. Metoden gør, at vores salt har et højt indhold af vitaminer og mineraler.

Ecooking Salt indeholder bl.a.:

– Naturlige vitaminer
– Mineraler
– Magnesium
– Kalium
– Calcium
– Sulfater

Vegan & dermatologisk testet.

SHOWERGEL 300 ML

En Showergel, som renser skånsomt uden at udtørre din hud og samtidig stimulerer dine sanser med en frisk duft af orange, lavendel og rose. Ecooking Showergel har et højt indhold af økologisk glycerin, der blødgører og giver glans. Derfor kan den også snildt bruges som shampoo til dit hår. Kan bruges af alle hudtyper.

100% vegansk.

Produktinformation

SKU
EC-W3-50009+50123+50070
Leverandør varenummer EC-W3-50009+50123+50070
Produkt Enhed Stk.
Kategori Brands A-Z - Ecooking - Firmagaver - Firmajulegaver

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0