DanskEnglishDeutsch
0

Wembley 17" laptopskuldertaske

Varenummer:
PF-120148

247,19 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Wembley 17" laptopskuldertaske. Denne skuldertaske har plads til de fleste 17" laptops. Den har et stort hovedrum med lynlås og indbygget laptoplomme. Lynlåslomme med organisationspanel under flappen. 2 lynlåslommer under flappen. Flappen har velcrolukning. Sidelomme til vandflaske. Regulerbar skulderrem. Spænder med Slazenger™ logo. 600D polyester. 600.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker e...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Wembley 17" laptopskuldertaske. Denne skuldertaske har plads til de fleste 17" laptops. Den har et stort hovedrum med lynlås og indbygget laptoplomme. Lynlåslomme med organisationspanel under flappen. 2 lynlåslommer under flappen. Flappen har velcrolukning. Sidelomme til vandflaske. Regulerbar skulderrem. Spænder med Slazenger™ logo. 600D polyester. 600.Alle priser er inkl. 1-farvet tryk. Hvis du ønsker et fler farvet tryk, så kontakt os venligst på salg@coredesign.dk eller på telefon: 6261 8282.

Yderligere produktinformation

SKU
PF-120148
Leverandør varenummer PF-120148
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Inspiration
Ekstra filer
0