DanskEnglishDeutsch
0

WOOFit DAB+

Varenummer:
SA-60200

400,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

vejl. 999,00 kr.

Den multifunktionelle WOOFit DAB+ højttaler giver dig en 5-i-1 løsning! Du får Bluetooth højttaler, DAB+ radio, almindelig FM radio, timer og vækkeur i ét og samme produkt. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Alle disse ting er samlet i en lille, smuk højttaler i dansk design. WOOFit DAB+ passer perfekt i køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen med sit eksklusive udtryk. Brug højttaleren trådlø...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Den multifunktionelle WOOFit DAB+ højttaler giver dig en 5-i-1 løsning! Du får Bluetooth højttaler, DAB+ radio, almindelig FM radio, timer og vækkeur i ét og samme produkt. Og ved du, hvad det bedste af det hele er? Alle disse ting er samlet i en lille, smuk højttaler i dansk design. WOOFit DAB+ passer perfekt i køkkenet, soveværelset, børneværelset, stuen og på terrassen med sit eksklusive udtryk. Brug højttaleren trådløst eller tilsluttet strøm – du får 5 timers spilletid på en opladning, så du kan tage den med dig overalt.

Yderligere produktinformation

SKU
SA-60200
Leverandør varenummer SA-60200
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 10
Kategori Firmagaver - Firmajulegaver
Ekstra filer
0