0

XD Design Flex foldbar trolley

Varenummer:
P705.811

XD Design Flex foldbar trolley

Varenummer:
P705.811

1.194,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

Rejs trygt og mere fleksibelt. Flex foldbar trolley er den første forretnings kuffert og håndbagage i en trolley. Du kan ændre den på få sekunder. Det unikke foldbare design giver dig mulighed for at udvide tasken eller folde den sammen og dermed spare 50% plads. Denne trolley er praktisk i lufthavnens sikkerhedstjek, da den forreste åbning giver dig adgang til din bærbare computer og til dine toiletartikler. Disse kan opbevares i den medfølgende gennemsigtige væske pose, som er fastgjort med en eksklusiv magnetisk lås. Pak på en smart måde med organisator der har plads til småting samt komprimerer dit tøj med justerbare remme og magnetisk klik system. Flex foldbar trolley er også lavet i de karakteristiske tyverisikret design uden adgang fra fronten og med skjulte lommer. Integreret TSA-lås og USB-stik til opladning. Lavet af RPET materiale med Aware® teknologi. Registreret design®

Produktinformation

SKU P705.811
Leverandør varenummer P705.811
Produkt Enhed Stk.
Kategori Tasker & Rejse - XD Design
Maks trykstørrelse 200 x 150 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0