0

XD Design Flex Gym bag

Varenummer:
P705.801

XD Design Flex Gym bag

Varenummer:
P705.801

643,00 kr. Ekskl. moms

Priserne på hjemmesiden er b2b-priser/engrospriser.

Beskrivelse:

XD Design Flex Gym tasken er fleksibel og praktisk og er den første business rygsæk og sportstaske i en og samme taske.Konvertere hurtigt denne rygsæk fra business til sports stil, ved bare at udvide den forreste lomme, fra 16 til 24 liter.Tyverisikringsdesignet uden frontadgang, skjulte lynlåse i hovedrummet, sikrer at du bærer dine personlige ting sikkert. I den RFID-beskyttede lomme på bagsiden kan du sikkert gemme din tegnebog, mobiltelefon eller kreditkort. Derudover holder denne rygsæk dig altid opladet med en hurtig USB-opladningsport på skulderremmen, hvor du også kan finde en solbrillerholder. Lavet af RPET materialer og AWARE™ teknologi - ved hjælp af genanvendte vandflasker, der måske ellers ville ende på lossepladser eller oceaner. Derudover spares mange liter vand under produktionsprocessen. Den perfekte rygsæk, uanset om du er på vej til arbejdet, universitetet eller sportsaktivitet. Registreret design®

Produktinformation

SKU P705.801
Leverandør varenummer P705.801
Produkt Enhed Stk.
Kategori Tasker & Rejse - XD Design
Maks trykstørrelse 180 x 140 mm

Generel information

Levering:
Som en ekstra service hjælper vi med at levere pakker direkte til privatadressen.
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 69 kr. (99 kr. v/ gaver med væske) (0-10kg)
• Levering til privatadresse / pakkeshop: 99 kr. (149 kr. v/ gaver med væske) (10kg+)
• Levering til erhvervsadresse: kr. 99 – (+10 kg).

Showroom i hjertet af København:
HUSK du altid kan booke et fysisk møde med os i vores showroom på Islands Brygge, hvor vi har masser af inspiration til dig. ONLINE-møde vil vi også rigtig gerne.

Logo-tilvalg:
Vi anbefaler at du får påtrykt jeres logo eller tekst på produkter. Det er en god måde at markedsføre sig på ude i markedet, og sikrer at jeres virksomhed bliver husket.
Du kan vælge at få label eller tryk på jeres produkter, helt som du ønsker med et budskab, en sød hilsen fra ledelsen eller jeres firmalogo.
• Klistermærke/ label / mavebælte koster 6,50 kr. V/ min. 200 stk.
Logotyper:
Der findes mange forskellige metoder og forslag til logoplacering og valg af typen: Tryk, Gravering, Prægning og Brodering, er de mest anvendte metoder.

Bæredygtighed:
Vi udvælger omhyggeligt vores leverandører og gaver, som vi ser, kan skabe en genbrugeligeffekt enten for miljøet eller for modtageren. Hos Coredesign har vi en CSR-politik som tager udgangspunkt i de 17-verdensmål, med formål i at gøre en positiv forskel. Læs mere om det her. Se mere her

Få et tilbud:
Kontakt os endelig på 6261 8282 eller på salg@coredesign.dk.

Senest besøgte produkter

0