62 61 82 82salg@coredesign.dk 

             

 

Coredesign - mere end 29 års erfaring

Der var engang…

- og det er der stadig…! Vores historie kan føres tilbage til 1986, hvor den anerkendte designer Lisbeth Kaare grundlagde Kaaredesign A/S i Faaborg på Fyn. Lisbeth Kaare står bag mange danske designs, og hun er især kendt for sit arbejde med H.C. Andersen og i den forbindelse design af sengetøj, duge og årsnisser til Magasin og Illum.

I 2005 overtog direktør Pia Marie Schougaard, Kaaredesign (i dag Coredesign) og flyttede virksomheden til Ringsted for at komme tættere på kundekredsen, som primært befinder sig i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Nye og helt ideelle rammer blev indviet i 2009, hvor Coredesign flyttede til den nuværende lokation på Gl. Holstedvej i Næstved. Her bor vi i moderne kontorfaciliteter og showroom med en række udvalgte og populære produkter. I 2010 købte vi virksomheden Euro Scan, som er Danmarks største inden for handel med golfbolde på b2b-markedet.

Ildsjæl med krudt bagi…
Coredesigns ejer og direktør Pia Marie Schougaard kommer fra den finansielle sektor, hvor hun igennem 14 år har arbejdet med salg og ledelse, senest som regionschef i Tryg med ansvar for 135 medarbejdere. Hun har læst forsikringsjura på akademiet og suppleret sin teoretiske viden med en MBA i strategi og management.

Pia Marie Schougaard er en ildsjæl, der brænder for at arbejde med mennesker og derigennem skabe resultater og give kunderne gode oplevelser. Tempoet er højt, og der er aldrig langt fra tanke til handling.

 

Coredesign generelt:


-  Coredesign har 30 år i branchen, som sikrer dig tryghed. Vi følger udviklingen af produkter og markedet. 
   Vi kender bevidstheden i at se muligheder og udvikle os i takt med samfundet og globaliseringen.

-  Gazelle virksomhed 2014, AAA-rated, Brancheforeningen, Global Goods og CSR i form af støtte til Børnecancerfonden. 
   Hos Coredesign har vi mange blå stempler i forskellige former. Alt sammen for at sikre at du som kunde hos Coredesign 
   kan være sikker på, at vi overholder etiske regler, alle love og reglementer, udvikler os løbende og tager del i det sociale 
   ansvar.

-  Spændende nyt site med mulighed for direkte bestilling, gode priser, nemt og hurtigt og smart 
   i form af det nye logoview, som giver dig mulighed for at se dit produkt med logo på, inden du bestiller.