Webløsninger

Webløsninger

Hos Coredesign får du muligheden for SELV at være med til at designe din helt egen onlineshop. Vi har kompetencer i firmaet til at udtænke og designe lige præcis den webløsning du ønsker.

Det er blevet yderst populært for virksomhederne at få udviklet helt sin egen logoportal (webshop) hvor shoppen er fyldt op med lige præcis de mange gavevalg og reklameprodukter som løbende skal handles og indkøbes igennem årets cyklus. Det kan være til jubilæumsgaverne, fødselsdagsgaverne eller ja til det som flest benytter, nemlig julegaver til personalet.

Vi sætter webshoppen op til dig som du ønsker, både med det tekniske og det grafiske. I får jeres eget genkendelig udtryk således at jeres brugere kan spejle sig i jeres firmaets DNA.

Hele værdigrundlaget og grundtanke for vores webløsninger, er at du som virksomhed og indkøber SPARER en masse TID og du SPARER en masse ØKONOMI.. det gør du fordi du slipper for hele logistikken og ordreprocessen. Den er afstemt og udført én gang og derfor genbruger vi hele den viden og har lagt den viden ind i en webshopløsning.

Hos Coredesign har vi udviklet hele 4 forskellige konceptløsninger indenfor webshops:

Psssst.
Ens for alle webløsninger og koncepter er, at vi tilbyder disse løsninger UDEN BEREGNING, du får konceptet med som en del af vores serviceydelse når du handler med Coredesign.