Webløsninger

logopåortalen

Logoportalen

Dine fordele ved Logoportalen:
- Du godkender kun korrektur/layout én gang
- Du får hurtigt og let et visuelt overblik over jeres produktsortiment
- Historik gemmes, så du kan altid se dine tidligere bestillinger

 
gaveportal i skærm

Gaveportalen

Gør gaveindkøbet nemmere, og vælg gaveportalen som shop, hvor du kan få skræddersyet shoppen efter dit ønske – både udseende og valgmuligheder af gaver. På den måde kan medarbejdere eller kunder selv vælge sin gave, så der er gaver til en hver smag.

 
Julgavesokken i skærm

Julegavesokken

Glædelig jul – og glædelig shopping. Julegavesokken er en kæmpe gaveportal fyldt med julegaver i design fra alle gode klassiske brands. Shoppen er let og simpel at anvende. Du skal vælge julegavesokken som indkøber, for at skabe høj medarbejdertilfredshed på julegaver – og det gør dit juleindkøb lettere.

 
vip på skærm

VIP-shopppen

En eksklusiv shop, hvor der kun er adgang med kode. Shop lækre designervarer til dig og dit hjem.
Spar op til 80% - skriv til os, hvis du vil have en VIP-kode.

 
yourgifts

Yourgift

Denne shop skal du vælge, når du gerne vil spare tid og være med på digitaliseringen når du giver en gave. Typisk anvendes denne shopløsning til jubilæumsgaver, årsgaver, bryllupsgaver, bestyrelsesgaver og andre anledninger – denne shop er meget populær, da modtageren helt selv kan vælge gave. Ønsker du mange danske designergaver, så er det denne du skal vælge.

 
joyful giftcard

Joyful Giftcard

Denne shop skal du vælge til kunder og medarbejdere, præcist som Yourgift. Forskellen er blot, at der er mere fokus på beklædning og delikatesser i sortimentet.

 
Messeudstyr

Messeudstyr

Her finder du alt du skal bruge til din næste messe, udstyr og tilbehør med jeres logo – trendy i design og med på moden, du finder det nyeste inden for messeudstyr med jeres eget design og aftryk.