Julegavesokken

Julegavesokken, er en kæmpe gaveportal fyldt med julegaver i design fra alle gode klassiske mærker. Shoppen er populær her alle medarbejdere kan vælge frit hvad de ønsker i gave. Vi har over 60 gaveforslag pr. priskategori i julegavesokken. Coredesign udvælger nøje alle gaverne, hele indholdet er udvalgt efter stor viden og erfaring i hvad der rør sig i markedet af trends og nyheder, som er oppe i tiden. Julegavehoppen som vi kalder julegavesokken, er særligt populær fordi den er let og simpel at anvende. Der er udarbejdet guides og spørgsmål & svar således du som bruger altid følger dig tryg og sikker i hele processen. Julegavesokken fungerer på den måde at du sende et simpelt excel fil til coredesign som således eksporterer filen over i shoppen og dermed er der åbnet adgang for de unikke brugere som skal have adgang. Se Julegavesokken her.

Shoppen er sikker og der er GDPR bygget op omkring hele konceptet. Du kan følge dig tryg og sikker når du vælger Julegavesokken, samtidig med at vi har bevislig og dokumenteret høj sikkerhed i leverancen og logistikken.

Juraen mht. gavekort og gavebevis er også en sikkerhed du ikke skal bekymre dig om, fordi når du modtager adgangskoderne til shoppen for hver enkelt bruger, så er koden helt unik, og brugeren kan ikke konvertere gaven til rede penge.

Som du kan se på Trustpilot har vi kunder som kommer igen og igen og som roser julegavesokken og vores kompetencer bag i logistik og distribution. Det er vi stolte af fordi det tager mange år at tilegne sig stor viden og erfaring i at drive en julegaveshop med succes, hvor du bliver målt på evnerne i at levere til tiden og sikre der er få udsolgte varer. Samtidig er vores holdning, at vi skal holde hvad vi lover, og det får du også bekræftet når du læser og tjekker os på Trustpilot. Kunderne oplyser at medarbejderne er glade for gavevalget og indkøberne oplyser at processen er let og enkel. Se coredesign på trustpilot.

Se her et par billeder af vores forside af shoppen + et par sider ind i selve gaveshoppen, det er lige for at du kan få dig et visuelt billede.

Julegavesokken skal du vælge når du som indkøber vil skabe høj medarbejdertilfredshed i organisationen på julegaver + når du samtidig har behov for at få gaverne leveret samlet i jeres virksomhed til uddeling.

Ønsker du at høre mere om Julegavesokken til jeres virksomhed. Endelig ring til os på 6261 8282 eller skriv på salg@coredesign.dk

3 eksempler fra julegavesokken