Logoportal

Logoportalen, som er vores absolut klassiske og mest anvendelig webløsning, hvor du som indkøber eller nøgleansat får adgang til at handle markedsføringsprodukter med jeres logo og image påsat. Du fået et visuelt overblik i portalen som viser og guider dig trygt igennem hele processen.

Det er kun fantasien som sætter grænser for hvad vi kan forme og udvikle ind i webløsningerne.
Du skal blot ringe til os på 6261 8282 eller skrive til salg@coredesign.dk så skal vi nok rådgive og fortælle dig meget mere omkring vores webløsninger.

Logoportalen skal du vælge at få implementeret i din organisation når du som ansvarlig indkøber har behov for at købe ind løbende hele året af merchandise, reklamegaver, profilbeklædning samt gaver med logo. Når det typisk er produkter med logo som skal genbestilles igen og igen i løbet af et års cyklus i jeres virksomhed. Her vil du spare en masse tid i selve ordreprocessen fordi du springer korrekturgangen over + du vil visuelt få et super godt overblik over jeres valg af produkter med logo. En webløsning som denne er meget in og populær i virksomheder som afholder mange arrangementer i løbet af et kalenderår.

Ring eller skriv til os på 6261 8282 salg@coredesign.dk - vi står klar til rådgivning og intet er for stort eller for småt for os. Vi har vores egen grafiker og programmør ansat således vi kan udtænke og udføre hurtigt.

Vil du se se en demomodel - ring eller skriv og få koderne.

Se her et par eksempler på opgaver vi løser for virksomheder med valg af konceptet, webløsning og kaldt logoportalen:

3 eksempler på logoportaler