Webshop/Logoportal

Du sparer tid:

En onlineshop internt i en virksomhed, hvor du som nøglemedarbejde typisk i marketing får mulighed for let og enkelt at bestille og genbestille dine markedsføringsprodukter. Det er en smart og let måde at bestille varer på fordi vi allerede har dine logofiler, og vi har afstemt detaljer som korrekturen og placering mv.

Loyalitetskoncpt:

En webshop er en let måde at handle på, en form for genvej til kunder som kommer igen og igen. Vi kan design shoppen helt som du ønsker og det er uden beregning og som en del af vores loyalitetskoncept hos Coredesign til vores A og B kunder.

Du får eget design:

Webshoppen er tiltænkt til virksomheder som ønsker at få overblik over indkøb og som vil slippe for en masse tung procesgange – få designet jeres egen virksomheds-webshop når I handler og bestiller de samme produkter igen og igen i årets cyklus.

Logoportal eget design

Vi glæder os til at hjælpe dig med at designe jeres helt egen webshop-løsning. Tag endelig en snak med os hvad jeres ønske er.

Psssst..
vi laver også Gave-portaler, hvor du som virksomhed med mange ansatte skal skal have jubilæums-gaver, fødselsdagsgaver eller andre årsgaver, hvor det skal køres let og nemt for jer.

Kontakt os endelig for en uforpligtende dialog på tlf 6261 8282 eller skriv til os på salg@coredesign.dk.