DanskEnglish
0
Sidebar billede

AAA Kreditrating

AAA kreditrating er den højeste kreditvurdering, som man kan opnå og tildeles af Bisnode (nu, Dun & Bradstreet), der er en virksomhed, som har den mest anerkendte og veletablerede kreditvurderingsmodel på markedet. Modellen blev etableret i 1989 og bedømmer en virksomheds kreditværdighed, og evne til at overleve på 6 niveauer via et regelsæt, der består af hele 2.400 beslutningsregler. Derfor er det også kun få virksomheder, ”der har en særdeles god evne til at imødekomme aktuelle betalingsforpligtelser”, der får en AAA-rating tildelt. Og det har Coredesign fået tildelt gennem 11 år nu.

Coredesign er en af de 2,7% virksomheder med AAA-kreditrating

Se vores certifikat her

Med Coredesign får du en levedygtig og stabil leverandør, der har en sund økonomi. Og vi kender vores kunder godt, rigtig godt. Vi ved, at de forventer kvalitet og tryghed, og derfor er vi også meget stolte over at have opnået en AAA kreditrating for 11. år i træk. Vi er nemlig én ud af kun 1235 virksomheder i Danmark med AAA-rating gennem 11 år, og den eneste ud af 18 virksomheder med AAA-rating i branchen; ikke-specialiseret engroshandel.

AAA-ratingen er derfor et bevis på, at vi er en solid virksomhed med et stærkt finansielt fundament. Vi har styr på tingene, og vi kan betale vores regninger til tiden; man kan altså regne med os. Vi har et godt samarbejde med vores leverandører, og så har vi en lang række af tilfredse kunder, der kommer igen og igen – år efter år.

Hos Coredesign arbejder vi bevidst med fokus på vores kompetencer – både fagligt og personligt. Det er vigtigt, at vi er ét homogent team, selvom vi er forskellige – både i vores personlighed og i vores faglige kunnen. Vi har fokus på kvalitet, styring og opfølgning, samt at være kreative i vores opgaveløsning.

Hvis du er interesseret i at vide mere om Coredesigns regnskabstal, så se her

Sidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results