Firmagaver

Firmagavegaver til medarbejdere og kunder.
Kundegaver med logotryk eller kundegaver med prægning eller gravering, det at sætte et aftryk og blive husket når du giver en gave til en af dine kunder er en super fin måde at brande jeres virksomhed på. Se også vores store julegavesortiment her. 

Firmagaver kan du give ved mange lejligheder, det kan være som en sommergave eller en jubilæumsgave. Det kan også være en gode gave som skal gives til en event med firmaet. Men det kan også være en ”bare-fordi” gave, hvor alle medarbejdere fx får regnslag med firmaets logo på, fordi man kommer ind i efteråret og så gør man både medarbejderne en tjeneste, samtidig med at man sikre at ens logo ses på stræder og cykelstier. En logogave er i den grad en win-win for alle parter når den gives rigtigt.
 
Signalstærke firmagaver
Kundegaver og medarbejdergaver, firmagaver og reklamegaver kan du bruge hele året. Mange gavegivere sender et stærkt signal ved at give en gave, hvor det fx er et dansk design som er i centrum, hvor mærker som Royal Copenhagen, Georg Jensen og F&H og andre, er nogle af de mærker som er allermest populære at give som gave.
 
Firmagaver er mange ting
Delikatessepakker og chokoladegaver ser vi også som gode kundegaver, julegaver og medarbejdergaver. Vi elsker at give en gave her i Danmark, og vi har gjort det til en god tradition at sige TAK gennem det at give en firmagave. At sige tak med en gave er en meget god måde at vise sin taknemlighed på, men det er også noget der gør et indtryk, det er noget man husker i lang tid efter.

Er du i tvivl?
Som kunde hos Coredesign er du i sikre hænder. Vi har mange års erfaring i firmagaver og med os ved roret er du sikker i visheden om at blive styret sikkert i havn og finde den helt rigtige firmagave. For udover at vi har erfaring, så sørger vi også for hele tiden at være med fremme i feltet, så vi altid ved hvad der rører sig og på den måde kan vi altid finde frem til det der vil vække allermest begejstring både hos kunderne, men så sandelig også hos medarbejderne. Derfor kan du altid søge vejledning og inspiration hos os, vores medarbejdere har årevis af erfaring i at rådgive kunder i hvilke gaver der giver mest udbytte. For en gave er ikke kun en gave. En firmagave er et signal, hvormed man kan udtrykke på glæde og forventning. Med en firmagave sender man som virksomhed et signal: Hvem er vi, hvad kan vi, hvad er det vi står for. Derfor kan man indtænke meget i den symbolik der ligger i firmagaven. Og hvis I har brug for et godt råd til det – som kom til os, så skal vi nok hjælpe jer med at finde der allerbedste firmagave.

Besøg vores showroom i København
Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til at du kan benytte. Du vil kunne føle dig mere tryg når du først har set produkterne du skal indkøbe og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.