Firmagaver

Firmagaver - find den perfekte gave til din virksomhed
 

En god firmagave er svær at glemme!
Gaver er både i det private og i virksomheden et tegn på værdsættelse og taknemlighed og det er der mulighed for at vise flere gange om året. En firmagaver viser, at man virkelig påskønner medarbejderen og det udførte arbejde i virksomheden.

HUSK! Glade medarbejdere er effektive medarbejdere.

Mange virksomheder påskønne også kunder og forretningsforbindelser, som de har samarbejdet med i løbet af året. Her er der mulighed for at finde en gave med et større budskab, som også viser hvem I er som virksomhed.

Du får altid hjælp af Coredesign til at finde en god løsning til jeres firmagaver!
Med snart 30 år i branchen, har Coredesign en masse muligheder og fordele, når det gælder indkøb af firmagaver. Hos os har du mulighed for at finde påskegaver, sommergaver, fødselsdagsgaver, jubilæumsgaver osv., der passer til enhver i personalegruppen.

I kan vælge at få jeres egen online webshop, hvor medarbejderne selv har mulighed for at vælge de gaver de ønsker sig, ud fra et fastlagt budget eller I kan vælge den samme gave til alle medarbejderne. Vi har alle de kendte brands og en masse eneforhandling med unikke tilbud.

Vi glæder os til at hjælpe dig som indkøber, med at give dine medarbejder eller kollegaer en uforglemmelig gave, som de vil huske dig for.

Gaver handler om at give – derfor støtter vi Børne cancer Fonden hver gang du køber en firmagave hos os.
Lige meget om det er Royal Copenhagen, delikatesser, By Lassen m.m! Med alt dette – kan du stadig have en god samvittighed, da du med Coredesign støtter Børne Cancer Fonden.

Regler fra skat vedrørende personalegoder. 
Hvis du er i tvivl om hvordan reglerne er for indkøb af firmagaver, så kan du klikke her og læse mere om det.

 

 

Og mange mange flere…


 

Firmagaver - find de rigtige og få dem leveret som du ønsker

 

Det er en fornøjelse at give gaver. Særligt hvis de falder i god smag hos modtageren. Hos Coredesign hjælper vi dig med at finde de rigtige gaver, så modtagerne bliver glade for dine gaver.

Spar penge

Du sparer mange penge, da gaverne kan indkø­bes til en pris, der ligger langt under det normale prisniveau.

Spar tid

Nemt og hurtigt. Du kan spare tid, fordi du ikke behøver at bruge ressourcer på at researche og finde forskellige gaveideer.

Og selvom man har gjort sig umage, er der altid en risiko for, at den valgte gave ikke var den helt rigtige for alle modtagere.

Få samlet levering til virksomheden

Vi sender alle pakkerne samlet til jeres virksomhed, hvor I så efterfølgende kan overbringe dem til medarbejderne, når det er tid.

Nemmere kan det ikke være!

Påskegaver, sommergaver, kundegaver, kollegaers fødselsdage…

Vi kan komme med ideer til det hele hos Coredesign. Vi har 30 års erfaring i hvilke gaver, der er populære, som sikrer dig glade modtagere af dine gaver. 

Vores kreativitet i forhold til at finde den rigtige gave til lige den anledning, du skal bruge den til er knivskarp.

Også levering til udlandet

Vi har stor erfaring i at levere til udlandet og kan hjælpe dig med, hvad der kan lade sig gøre og hvilke gaver, der passer.

Altid de nyeste brands og de nyeste produkter

De nyeste brands er altid repræsenteret hos Coredesign. Vi følger markedet hele tiden og har tæt samarbejde med vores mærkevareproducenter, som sikrer dig de bedste mærkevarer til den bedste pris.

Lad os hjælpe dig med at finde den helt rigtige gave :)

Julen 2018

Er du på udkig efter julegaver til julen, kan du få stor hjælp hos Coredesign, som er eksperter i firmajulegaver. Måske er den bedste løsning for din virksomhed at få egen webshop til firmagaverne, så kan personalet selv vælge gaverne ud fra et udvalg af gavemuligheder. Dermed bliver alle tilfredse.