CSR & bæredygtighed
Sidebar billede

CSR & Bæredygtighed

Med udgangspunkt i mennesker, planet, velstand, fred og partnerskab har vi hos Coredesign tænkt FN's 17 Verdensmål ind i vores CSR-politik. Vi er ISO-certificeret inden for MILJØ og KVALITET, som betyder, at vi bliver fulgt op på, at vi overholder alle love og regler samt stempel på, at vi er en professionel forretning med fokus på struktur og ordentlighed.

Læs vores CSR-politik her

Vi har taget stilling…

Derfor blev vi ISO-certificeret efter de internationale standarder, inden for hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001 i begyndelsen af 2021. Så det er ikke bare noget, vi SIGER – der er handling bag vores ord.

Social ansvarlighed og miljøbevidsthed er i dag en integreret del af det at drive en ansvarlig forretning, og ikke bare ord og begreber, der er oppe i tiden.

Vi har derfor taget stilling og forholder os til vores leverandører, og dermed de produkter, vi leverer. Naturligvis også i forhold til vores egen adfærd i hverdagen – især i forhold til miljø.

Med vores Code of Conduct har vi taget stilling til arbejdstider, underbetaling, arbejdssikkerhed, børnearbejde og arbejdsmiljø, og vi ønsker udelukkende at bruge leverandører, som kan stå inde for, at forholdene er i orden.

Vi vil hellere levere produkter, som er etisk forsvarlige, end artikler til den laveste pris.

Med vores fokus på CSR er vi også blevet partner med CSR.dk, og her udgiver vi jævnligt artikler om vores arbejde og fokusområder.

Vi hjælper med at tage socialt ansvar, og vi støtter Børnecancerfonden, Hus Forbi og Røde Kors.

Derudover har vi ansættelser af elever, praktikanter og fleksjobbere, hvor Københavns Kommune tager kontakt til os.

Konkret har vi en CSR-historie her, som vi er meget stolte af:

I august 2020 kontaktede Cristina Neumann Coredesign A/S for at høre, om vi ville hjælpe hende igennem et vurderingsforløb, og det sagde vi ja til. 10 måneder efter stod hun med en kontrakt i hånden – en fastansættelse hos Coredesign i en fleksjob-ordning.

Hvis du har lyst til at læse mere om historien, så klik her.

Coredesign brænder for miljø, kvalitet og ledelse….
og 2020 blev derfor brugt til at klargøre det næste store projekt; nemlig at få ISO-certificeringer inden for Miljø og Kvalitet. Virksomheden blev gennemgået til punkt og prikke, for at stramme op på processer og reklamationer. I dag er vi stolte af at sidde med begge certificeringer, der anerkender det hårde arbejde, der bliver lagt i hver arbejdsproces i virksomheden.

Læs vores optræden i Børsen her

Hvad er bæredygtighed egentlig?
Bæredygtighed er blevet et meget populært ord – og måske endda et fyldeord hos nogen. Der findes 3 aspekter af bæredygtighed:

1. Social bæredygtighed
2. Økonomisk bæredygtighed
3. Miljømæssig bæredygtighed

For, at et produkt kan blive kaldt bæredygtigt, er det ikke nok, at det kun opfylder 1 aspekt – det skal opfylde ALLE 3. Derfor er der også kun ganske få produkter, der kan betegnes som værende bæredygtige.

Hos Coredesign er vi meget opmærksomme på brugen af ordet ”bæredygtig”. Det er derfor også et ord, vi KUN bruger, hvis vi kan stå 100% inde for produktet.

Sidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results