Gaveshoppen

Gaveshoppen

Vores Valg-shops er utroligt populære som firmagave løsning, og især omkring jul ser vi en stor efterspørgsel. Her finder man et bredt udvalg af fantastiske gaver fra velrenommerede danske brands samt store besparelser. Men det er ikke kun ved juletid, at vores shops bruges flittigt – vi har nemlig også et udvalg af Valg-gave-shops, der har åbent hele året. YourGifts er en af vores Valg-gave-shops, der er tilgængelig hele året rundt. Her får modtageren et gavekort og har mulighed for nemt at vælge en skøn firmagave. Det er den perfekte løsning til enhver begivenhed, som din virksomhed ønsker at fejre, f.eks. en kollega, der har rund fødselsdag.

 

Med Yourgift-gavekortet kan man frit vælge mellem 5 forskellige beløb, som medarbejderne kan bruge til at købe en gave. Det er nemt, og medarbejderne har mulighed for at vælge en firmagave, der passer til deres personlige smag. Gavekortet åbner op for et helt univers af produkter fra populære mærker som KitchenAid, Södahl, Peugeot og mange andre kvalitetsmærker.

Læs mere

Vores brede udvalg sikre glade medarbejdere

Med Yourgift kan du finde gaver til alle, og dine medarbejdere får deres ønsker opfyldt. Dette vil skabe glade medarbejdere samtidig med, at du sparer en masse tid på at skulle vælge gaver selv. Vores udvalg af design afspejler de nyeste trends og følger med i samfundets mode. Så hvis du står og mangler fødselsdagsgaver, jubilæumsgaver eller noget helt tredje, er vi klar til at hjælpe med at glæde dit personale.

Gavekortene kan sendes både fysisk og digitalt. Ved at vælge den digitale løsning får kunden tilsendt en kode, som de blot skal logge ind med på www.yourgifts.dk, hvorefter de frit kan vælge deres favoritgave. Desuden har vi forskellige prislejer, så du selv kan vælge dit budget for gaverne.

Klik her og se mere

Demokoder: DEMO400, DEMO560 og DEMO640

 

Læs mere
All search results