Logoportalen

Logoportalen

Her kan du finde alt vores branding samlet i en portal. Det gør det nemt for dig som indkøber at komme i gang med vores logoportal. Vores designere tilpasser logoportalen til din virksomheds stil og farver, så den bliver helt personlig. Med logoportalen kan du nemt og hurtigt få overblik over jeres merchandise-indkøb, og vi sørger for at opdatere den løbende med ny inspiration og produkter i vores shop. Logoportalen kan også bruges af dine kolleger i udlandet, da den er tilgængelig på tværs af lande og organisationer.

Vi skaber en webshop-løsning, der er skræddersyet til jer. Hos Coredesign fokuserer vi på kvalitet i valg af beklædning og giver jer professionel rådgivning. Vores shop er fyldt med gaver og beklædningsprodukter, som dine ansatte kan vælge imellem – det er blevet utrolig populært.

Det er en shopløsning, hvor du som ansat kan finde tøj med jeres firmalogo og branding. Det er en fantastisk gaveidé, der håndteres digitalt, så du behøver ikke bekymre dig om logistikken og distributionen – hele processen håndteres af Coredesign.

Hvad er så logoportalen? Logoportalen fra Coredesign er til dig, der ønsker et samlet overblik over alle de logoprodukter, I bestiller i virksomheden. Denne logoportal er særligt velegnet til virksomheder, hvor der ofte er genbestillinger, og hvor forskellige ledere kan logge ind og bestille direkte i portalen uden at skulle bruge tid på at indhente tilbud og godkende korrekturer. Logoportalen er kort sagt en portal, der gør det nemt for dig som indkøber at samle alle tidligere bestillinger, så du nemt kan genbestille dem uden at spilde for meget tid.

Dine fordele ved logoportalen:

Du skal kun godkende korrektur/layout én gang

Du får hurtigt og nemt et visuelt overblik over jeres produktsortiment

Historikken gemmes, så du altid kan se dine tidligere bestillinger

Læs mere
All search results