Vi hjælper din virksomhed med at blive husket

Vi lever af tilfredse kunder
Coredesigns mission er at hjælpe virksomheder med at blive husket. For noget godt, naturligvis. Det gør vi ved at tilbyde et bredt udvalg af firmagaver, reklame- og markedsføringsartikler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det har vi gjort siden 1986. Og det bliver vi ved med.

Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver eller i marketings-afdelingen og skal købe gimmicks eller firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi en ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed. Det er nok også en af grundene til, at vores kunder bliver ved med at handle hos os – år efter år.

Samtidig har vi en sund økonomi og et stærkt fundament, der sikrer dig en troværdig og seriøs samarbejdspartner. Vi har AAA-rating, der er en objektiv solvensvurdering, som kun 5 % af alle virksomheder opnår årligt.

Alt kan lade sig gøre 
Vi kan løse en hvilken som helst opgave for dig som indkøber. Uanset om du er ude i god tid, eller der skal ”trylles” og handles hurtigt.

Hvis du kan vente på leveringen, kan der være en del penge at spare. Vi har mange års erfaring med at handle i Østen, og vi besøger ofte vores leverandører for at hente ny inspiration og sikre, at kvaliteten til stadighed er i top. Vi står for hele processen – indkøb, kvalitetskontrol, distribution og logistik helt frem til varerne står i din virksomhed til den aftalte tid. Du skal blot vælge produktet, så klarer vi resten.

Coredesign har desuden et samarbejde med en indkøbsforening, der gør det muligt at købe varer til favorable priser i kraft af store mængder samt mange års trofasthed hos vores producenter og designere.

Inspiration og rådgivning
Vi har lang erfaring i at udvælge de absolut bedste og mest populære produkter, som vi ved, skaber værdi for dine kunder og medarbejdere. Vi er kræsne i vores valg af produkter og tager på messer løbende hele året for at spotte nye egnede varer til sortimentet. Produkter, som er gode til at brande din virksomhed, og som dine kunder og medarbejdere vil huske.

Men gode produkter gør det ikke alene. Hos Coredesign er vi stolte af vores dygtige medarbejdere, der både kan og vil gøre en forskel. De er servicemindede og uddannet til at give dig den bedste rådgivning. Vi lytter, vi udfordrer, og vi stiller spørgsmål. Alt sammen med det formål at sikre, at du får lige netop dét, der opfylder din virksomheds behov.

Du har også mulighed for at hente inspiration i vores online-katalog/webshop, hvor der er mere end 3.000 produkter til rådighed. Kataloget er baseret på erfaringer med vores kunders typiske købsadfærd, og det kan være en hjælp for dig i en travl hverdag. Du kan selv søge efter produkter, og du kan handle online og derved spare tid. Men du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp.

Hos Coredesign tager vi socialt ansvar ...
Hos Coredesign A/S tager vi socialt ansvar og har igennem flere år valgt at støtte op omkring Børne Cancer Fonden. Vi er sponsor for Team Rynkeby-holdet og bidrager og hjælper med et pænt stort kærligt beløb hvert år - til støtte og omsorg for Børne Cancer Fonden.