DanskEnglish
0
Sidebar billede

Om os

Vi er din forlængede MARKETINGS-arm – og hjælper med indkøb af reklameartikler til merchandise, firmagaver og firmatøj til arbejdspladsen eller diverse DHL-løb. Vi hjælper din virksomhed med at blive husket – og forstærker derigennem virksomhedens brandidentitet. Brandidentitet er ideelt for en virksomhed på markedet. Det udtrykker hvilket virksomhed I er, hvilket værdisæt, der er gældende og hvilken historie I vil fortælle med virksomheden og dét produkt, som I udvælger til eksempelvis merchandise ved messer. Det er vigtigt at skille sig ud for mængden, så dit firma huskes blandt kunderne. Vi hos Coredesign skaber værdi hos jer gennem sparring og rådgivning - og vi har fokus på Kvalitet og Kontrol, hvor vi tager dig professionelt med på kunderejsen fra a-z.

Coredesign har dig og din virksomhed i fokus….

Se vores korte introduktionsvideo for at lære os bedre at kende, og se hvad vi kan hjælpe dig med.

Hvordan skiller Coredesign sig ud?

Coredesign lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket. Vi er en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivning af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager derfor ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det må også være grunden til, at vores kunder handler med os igen og igen – år efter år – og vi bliver husket.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, så løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi en ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed.

I starten af 2021 blev Coredesign ISO-certificeret efter de internationale standarder inden for hhv. kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Det er noget, som vi sætter en ære i, da de understøtter det arbejde, vi har haft fokus på i mange år – nemlig kundetilfredshed, kvalitet i rådgivning og produkter samt leverandørstyring, miljø & produktdokumentation inden for regler og love.

Og så er Coredesign en levedygtig og stabil forretning, som har et stærkt fundament og en sund økonomi – og har på 11. år opnået en AAA-rating, som kun 0,15 % af alle aktive virksomheder får. Vi er transparente i vores arbejdsprocesser og arbejder os mere og mere ind i teknologien, og vi er meget bevidste om at være effektive og produktive i vores arbejde.

Vi har derfor dygtige medarbejdere hos Coredesign, der både kan og vil gøre en forskel. De er servicemindede og uddannet til at give dig den bedste rådgivning. Vi lytter, vi udfordrer, og vi stiller spørgsmål. Alt sammen med det formål at sikre, at du får lige netop dét, der opfylder dine virksomheds behov.

Vi sigter altid efter tilfredse kunder, og man kan på vores Trustpilot læse vores kunders tilfredshed.

 

Sidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results