0

Om os

Coredesign er en professionel totalleverandør inden for Branding & Gaver. Vi lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket! Vi er den forlængede arm til en marketingsafdeling eller HR-afdeling. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivningen af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne.

Se vores Præsentationsfolder her

Coredesign lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket! Vi er en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivningen af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager derfor ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Det må også være grunden til, at vores kunder handler med os igen og igen – år efter år – og vi bliver husket!

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi en ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed.

Coredesign er en levedygtig og stabil forretning, som har et stærkt fundament og en sund økonomi – og har på 10. år opnået en AAA-rating, som kun 0,15 % af alle aktive virksomheder får. Vi er klare i vores arbejdsprocesser og arbejder os mere og mere ind i teknologien, og vi er meget bevidste om at være effektive og produktive i vores arbejde.

Vi har derfor hos Coredesign dygtige medarbejdere, der både kan og vil gøre en forskel. De er servicemindede og uddannet til at give dig den bedste rådgivning. Vi lytter, vi udfordrer, og vi stiller spørgsmål. Alt sammen med det formål at sikre, at du får lige netop dét, der opfylder din virksomheds behov. Mød dem her:

0