Om os

Om os

Hvordan adskiller Coredesign sig?

 

Coredesign er dedikeret til at levere rådgivning og service af høj kvalitet, og vi lægger stor vægt på at sikre en sikker og tryg proces gennem vores ekspertise og erfaring.

 

Vores primære mål er at hjælpe virksomheder med at skabe et varigt indtryk. Som en professionel totalleverandør prioriterer vi kundernes tilfredshed over alt andet. Vi stræber efter at assistere din virksomhed på alle trin af processen – fra produktrådgivning til den endelige levering af det færdige resultat. Vi tager ansvar for at sikre, at intet overlades til tilfældighederne. Det er netop derfor, vores kunder handler med os igen og igen år efter år, og hvorfor de husker os.

 

Hvis der alligevel skulle opstå fejl eller mangler, undgår vi ikke vores ansvar. Tværtimod tager vi det som en ære at løse problemerne til alles tilfredshed.

 

I starten af 2021 opnåede Coredesign ISO-certificering i henhold til internationale standarder for kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Dette er noget, vi er stolte af, da det understøtter vores langvarige arbejde med fokus på kundetilfredshed, kvalitetsrådgivning og produkter samt overholdelse af regler og love inden for leverandørstyring, miljø og produktdokumentation.

 

Coredesign er også en levedygtig og stabil virksomhed, der bygger på et solidt fundament og en sund økonomi. Vi har opnået en AAA-rating i 11 år, hvilket kun 0,15 % af alle aktive virksomheder opnår. Vi er åbne og transparente i vores arbejdsprocesser og arbejder kontinuerligt med at integrere os i teknologien. Vi er bevidste om vigtigheden af at være effektive og produktive i vores arbejde.

 

Vores dygtige medarbejdere hos Coredesign er dedikerede til at gøre en forskel. De er servicemindede og veluddannede til at give dig den bedste rådgivning. Vi lytter, udfordrer og stiller spørgsmål for at sikre, at du får præcis det, der opfylder din virksomheds behov. Vores mål er at sikre en fremragende rådgivnings- og serviceoplevelse for dig.

Læs mere
All search results