0

Om os

Coredesigns mission er at hjælpe virksomheder med at blive husket. For noget godt, naturligvis. Det gør vi ved at tilbyde et bredt udvalg af firmagaver, reklame- og markedsføringsartikler af høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Det har vi gjort siden 1986. Og det bliver vi ved med.

Se vores Præsentationsfolder.pdf

Coredesign har eksisteret i over 30 år. Forretningen var først ejet af Lisbeth Kaare, men blev i 2005 opkøbt af den nuværende ejer Pia Marie Schougaard. Forretningen har gennem årene gennemgået en stærk og positiv udvikling, fra at være et gave- og designerfirma til nu at have 3 primære forretningsområder: Reklameartikler, Firmagaver og Beklædning. Herudover kommer webløsninger og showroom.

Coredesign lever af at hjælpe virksomheder med at blive husket! Vi er en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Vi hjælper din virksomhed fra A-Z – lige fra rådgivningen af produkter til du står med det færdige resultat i hænderne. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældighederne. Vi er en seriøs og troværdig samarbejdspartner og sætter en stor ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed. Det må også være grunden til at vores kunder handler med os igen og igen – år efter år – og vi bliver husket!
Coredesign er en levedygtig og stabil forretning, som har et stærkt fundament og en sund økonomi – og har på 10. år opnået en AAA rating, som kun 0,15 % af alle aktive virksomheder får. Vi er klare i vores arbejdsprocesser og arbejder os mere og mere ind i teknologien, og vi er meget bevidste om, at være effektive og produktive i vores arbejde.

Disse faktorer og firmaets kreative, udviklings villige og videns søgende DNA er med til, at vi stadig er her efter mere end 30 år er i branchen – og mange år frem endnu!

Vi lever af tilfredse kunder
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver dig og hjælper dig hele vejen – uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver eller i marketings-afdelingen og skal købe gimmicks eller firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

Hvis uheldet alligevel skulle være ude, og der opstår fejl og mangler/reklamationer, løber vi ikke fra vores ansvar. Tværtimod sætter vi en ære i, at tingene bliver løst til alles tilfredshed. Det er nok også en af grundene til, at vores kunder bliver ved med at handle hos os – år efter år.

Alt kan lade sig gøre 
Vi kan løse en hvilken som helst opgave for dig som indkøber. Uanset om du er ude i god tid, eller der skal ”trylles” og handles hurtigt.

Hvis du kan vente på leveringen, kan der være en del penge at spare. Vi har mange års erfaring med at handle i Østen, og vi besøger ofte vores leverandører for at hente ny inspiration og sikre, at kvaliteten til stadighed er i top. Vi står for hele processen – indkøb, kvalitetskontrol, distribution og logistik helt frem til varerne står i din virksomhed til den aftalte tid. Du skal blot vælge produktet, så klarer vi resten.

Coredesign har desuden et samarbejde med en indkøbsforening, der gør det muligt at købe varer til favorable priser i kraft af store mængder samt mange års trofasthed hos vores producenter og designere.

Inspiration og rådgivning
Vi har lang erfaring i at udvælge de absolut bedste og mest populære produkter, som vi ved, skaber værdi for dine kunder og medarbejdere. Vi er kræsne i vores valg af produkter og tager på messer løbende hele året for at spotte nye egnede varer til sortimentet. Produkter, som er gode til at brande din virksomhed, og som dine kunder og medarbejdere vil huske.

Men gode produkter gør det ikke alene. Hos Coredesign er vi stolte af vores dygtige medarbejdere, der både kan og vil gøre en forskel. De er servicemindede og uddannet til at give dig den bedste rådgivning. Vi lytter, vi udfordrer, og vi stiller spørgsmål. Alt sammen med det formål at sikre, at du får lige netop dét, der opfylder din virksomheds behov.

Du har også mulighed for at hente inspiration i vores online-katalog/webshop, hvor der er mere end 3.000 produkter til rådighed. Kataloget er baseret på erfaringer med vores kunders typiske købsadfærd, og det kan være en hjælp for dig i en travl hverdag. Du kan selv søge efter produkter, og du kan handle online og derved spare tid. Men du er altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp.

Hos Coredesign tager vi socialt ansvar …
Hos Coredesign A/S tager vi socialt ansvar og har igennem flere år valgt at støtte op omkring Børne Cancer Fonden. Vi er sponsor for Team Rynkeby-holdet og bidrager og hjælper med et pænt stort kærligt beløb hvert år – til støtte og omsorg for Børne Cancer Fonden.

Der var engang…
– og det er der stadig…! Vores historie kan føres tilbage til 1986, hvor den anerkendte designer Lisbeth Kaare grundlagde Kaaredesign A/S i Faaborg på Fyn. Lisbeth Kaare står bag mange danske designs, og hun er især kendt for sit arbejde med H.C. Andersen og i den forbindelse design af sengetøj, duge og årsnisser til Magasin og Illum.

I 2005 overtog direktør Pia Marie Schougaard, Kaaredesign (i dag Coredesign) og flyttede virksomheden til Ringsted for at komme tættere på kundekredsen, som primært befinder sig i Storkøbenhavn og på Sjælland.

Nye og helt ideelle rammer blev indviet i 2009, hvor Coredesign flyttede til Næstved for at komme tættere på privat bopæl. Dog har rejsen nu ført til at Coredesign igen her i 2018 er flyttet – denne gang for at komme tættere på kunderne – nemlig i kernen af København i skønne omgivelser og faciliteter med showroom på Islands Brygge.

Ildsjæl med krudt bagi…
Coredesigns ejer og direktør Pia Marie Schougaard kommer fra den finansielle sektor, hvor hun igennem 14 år har arbejdet med salg og ledelse, senest som regionschef i Tryg med ansvar for 135 medarbejdere. Hun har læst forsikringsjura på akademiet og suppleret sin teoretiske viden med en MBA i strategi og management.

Pia Marie Schougaard er en ildsjæl, der brænder for at arbejde med mennesker og derigennem skabe resultater og give kunderne gode oplevelser. Tempoet er højt, og der er aldrig langt fra tanke til handling.

0