Reklameartikler

Vidste du at hjernen frasorterer 95% af alle indtryk du får på én dag…hmmm..
Tak og lov for reklame produkter som hjælper os med at huske..

Sagen er den at hver dag modtager vi i gennemsnit tusindvis af beskeder gennem forskellige mediekanaler. For at kunne vælge, hvad er interessant så frasorterer hjernen ca. 95% af støjen (videnskabelig undersøgelse). Hvis du i stedet placerer dit varemærke på produkter, og du vælger at dukke op i helt forskellige sammenhæng- i fritiden, en iskold morgen, til mødet, messen eller under kaffepausen osv. – så får du en meget anderledes værdiskabende effekt.
Du styrker jeres branding og dermed varemærket fordi vi opfanger og husker disse reklameprodukter som ovenikøbet vil vokse og blive en positiv del af folks hverdag.

Effektivt:
Effekten med produkt-markedsføring er stor, også fordi produkterne har en lang levetid og de påvirker mange sanser hos folk. Vi kan se, føle, lugte og røre. Og ved løbende at placere varemærkeprodukter ud til omverdenen på reklameartikler eller firmatøj så vil det blive lettere for dit varemærke/logo at forblive husket og positivt genkendt.

Populært:
6 ud af 10 personer anvender profilprodukter. Genbrugeligheden og levetiden er lang fordi flere og flere som modtager et markedsføringsprodukt vælger at gennem produktet og rent faktisk bruge produktet i hverdagen - læs her hvordan vi tager ansvar for, at genbruge og CSR.

Der findes massevis af smarte markedsføringsprodukter – og endnu flere muligheder end dem du lige ser eller tænker på. Hos Coredesign vil vi gerne med og udvikle nye ideer sammen med dig.

Brandingprodukter
Skab værdi for dine kunder og ansatte ved at forære dem brugbare reklameartikler, kundegaver som lækre chokoladegaver eller firmagaver til de ansatte. Coredesign er eksperter i branding og hjælper dig sikkert i mål med kvalitetsprodukter.

Kontakt os endelig vi står klar til at hjælpe – 6161 8282 eller salg@coredesign.dk