Reklameartikler

Hvilket signal sender din firma-kuglepen?

 

Markedsføringsprodukter og reklamegaver

Reklameartikler, promotion, merchandise og reklamegaver.

Ja vi har mange navne for det samme. Vi har her samlet en masse skønne produkter med logo som du kan vælge mellem. Om du skal bestille gimmick til en event eller merchandise til en messe eller et arrangement så er coredesign klar til at hjælpe.

 

Du kan brande dig gennem reklameartikler som ligger højt i kundernes mindset. Der er lavet mange undersøgelser rundt i verden som bekræfter at det at give et produkt med logo som en gave, det er virkelig en god måde at markedsføre sin virksomhed på.

 

De mest populære reklameartikler er muleposer, paraplyer, krus, kuglepenne her er brandingværdien særdeles høj. Drikkeflasker med logo er også kommet i høj kurs, og der er mange som giver medarbejdere og kunder gimmick som bekræfter loyalitet og trofasthed til en virksomheds brand.

 

Reklamegaver er meget populært, det at markedsføre sig gennem en gimmick-gave eller en reklamegave, det kan virkelig få høj værdi. Du bliver husket af modtageren, dig logo, dit aftryk sættes fast i ens mindset. Kuglepenne, krus, muleposer, notesbøger, paraplyer, bolsjer, karameller, pastilæsker, balloner og meget mere kan være med til at skabe en god stemning og tæthed fra gavegiver til modtager. En fysisk gave med firmaets logo tryk er virkelig noget som er populært. Kunderne får det, medarbejderne får det, og ja alle interessenter får en gave som vi kalder det. Om det er en lille nøglering eller en drikkeflaske, ja så har det en kæmpe markedsføringsværdi.

 

 

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom du kan komme og besøge, hvor du kan se, føle og mærke de produkter du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver, profilbeklædning som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi du kigger forbi Islands Brygge hvor vores showroom står klar til at du kan benytte. Du vil kunne føle dig mere tryg når du først har set produkterne du skal indkøbe og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver som du står for.