Showroom

Showroom islands brygge

 

Vi ligger lige her at på Islands Brygge

Kom ind og SE og MÆRK… du som indkøber vil blive populær hos din chef og dine kollegaer når du har valgt den rigtige gave eller gimmick til jeres virksomhed…

Den fortravlede hverdag gør at vi ikke har den samme tid mere til at køre langt for at se, føle og mærke når vi handler ind. Men det er også rart lige at sikre sig det du indkøber og bestiller er i den kvalitet og det signal du og din virksomhed ønsker at udsende. Coredesign har gjort det muligt og let for dig som indkøber som arbejder i centrum af København.

Du kan kommer og se, føle og mærke vores produkter. Vi lever af at sælge produkter med logo, til dig som står for markedsføring i din virksomhed, til messer, events og arrangementer for kunder og medarbejdere. Vi har udover merchandise og beklædning også vores gave-sortiment, hvor vi sælger firmagaver og kundegaver.

Få en masse god sparing, udfordring og rådgivning når du køber reklamegaver, investerer du en time i at kigge forbi Islands Brygge så vil du med garanti skabe værdi for din virksomhed. Tiden er givet godt ud.

Kom endelig og besøg showroomet på Islands Brygge. Du vil få masser af inspiration og nyde den skønne udsigt her på Bryggen.

Åbent fra kl. 8-16 alle hverdage.

Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på   62 61 82 82.
Vi vil glæde os til at få besøg af dig…


PSST... Du får en lille goodie-bag som tak for besøget

 

coredesign showroom