Log ind
DanskEnglish
0
Firmajulegaver

Firmajulegaver

Når du som indkøber skal finde den rette leverandør til julegaver, så kan det været lidt af en jungle, og du kan nemt miste pusten – hvor skal du starte? Hvem skal du tage fat i? Du har måske mange overvejelser - hvad skal vi give de ansatte? Hvad er budgettet? Skal de have den samme gave alle sammen? Skal de have en individuel gave? Skal de selv vælge deres firmajulegave? Bare rolig - vi skal nok hjælpe dig med gaverne, så du undgår stress i december. Coredesign har mange års erfaring med julegaver til medarbejdere, og har øje for brands, der er oppe i tiden - og du kan allerede booke firmajulegaverne ind nu. Udforsk desuden Julegavesokken, som giver dine medarbejdere mulighed for frit at vælge blandt gaver i forskellige prisgrupper.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 2047 resultater

✋🛑 Sidder du med julegaveindkøb til jeres virksomhed, eller kender du en som gør? – så læs med her !!

Måske du kender en i dit netværk – en ven eller veninde, som er indkøber – og river håret ud af hovedet hvert år ved juletid, fordi hun er bekymret og fyldt op med problemer?….. I 15 år har vi hjulpet virksomheder med julegaver til deres ansatte via vores online valggaveshop. Shoppen er super populær internt i organisationer, blandt medarbejdere og indkøbere – MEN desværre dræner styringen af logistikken og distributionen ofte hele glæden 😔 Det har vi her hos Coredesign valgt at sætte en stopper for… Vi har selv været der – OG begået en masse fejl i de første forsøgsår..… MEN vi har kigget indad, lært af vores fejl samt lyttet til vores kunder, og som du kan se og læse på Trustpilot, så er vi dem i branchen, som har den højeste tilfredshed – og det er endda med svar fra over 450 indkøbere, som har anmeldt os – vi har knækket koden…💡I starten af 2021 blev vi ISO-certificeret inden for kvalitet og miljø, og Coredesign har siden – og er stadig, på en afgørende rejse ind i kvalitetsledelse. Vores fornemmeste opgave er nemlig at sikre, at du som kunde er i fokus, og at vi gør indkøbet, så let for dig i processen som overhovedet muligt..

Sådan vælger du julegaver til medarbejdere

Der findes faktisk 486 udbydere med salg af firmajulegaver. Typisk er det julegaver til ansatte, som er en tradition mere end 86% er af alle virksomheder i Danmark værner om. En gave, der virker som et “tak for året, der er gået – og tak for din indsats”. Firmagaver til medarbejdere er en super god måde at anerkende og rose organisationen på. Lederen udviser et humant signal, og viser respekt og omsorg for de ansatte. Og det kan ofte godt svare sig i den anden ende, at man investerer i sine medarbejdere, selvom det kan være en udgift i den tunge ende, så kan dét at vise generøsitet og taknemlighed, virke meget motiverende for mange ansatte.

Coredesign – et væld af muligheder og ekspertise

Firmajulegaver kan du give i form af én gave, hvor alle får den samme julegave i virksomheden. Men vi ser en tendens, hvor flere og flere hellere vil give en firmajulegave til medarbejderen, som de selv kan vælge i en vælg-selv-gaveshop, som er en julegaveshop, som vi her hos Coredesign kalder for julegavesokken.dk. Her har du og dine ansatte friheden til frit at vælge lige den gave, som I allerhelst vil have. Du som arbejdsgiver vælger blot et beløb, som personalet kan bruge i shoppen, og så kan man lade sig inspirere af de mange forskellige gaver og brands. Når man har fundet det, man allerhelst vil have, så lægger man det i kurven og taster koden ind. Det kan da ikke være meget nemmere, vel?

Vi tilbyder desuden et kæmpe udvalg af firmagaver til alle former for anledninger og årstid. Her finder du mærker som Georg Jensen, Georg Jensen Damask, Holmegaard, Kitchenaid, Kreafunk, Lakrids by Bülow, Normann Copenhagen, Pillivuyt og mange flere kvalitets- og danske brands.

Firmajulegaver fra vælg-selv-shop storhitter!

Giv dine medarbejdere muligheden for selv at vælge gave i en valg-shop eller online julegaveshop, det er meget populært. Det er i dag faktisk den allermest populære måde at give medarbejderne deres julegaver på. Det er et julegavekoncept, som er bygget op omkring det elektroniske, som når du e-handler privat. Det er meget nemt at anvende for alle involverede, og samtidig så sikrer man, at alle medarbejdere får den firmajulegave, de helst vil have. På den måde bliver alle glade. Både giver og modtager! Julegaverne som gives til kunder eller ansatte, de skal selvfølgelig være lækre og i høj kvalitet. Man bruger ikke reklamegaver så meget mere, altså hvor de ansatte får en gave med firmaets logo på, det er mere en reel julegave, som er genkendelig i detailbutikkerne, som er meget populær. Reklamegaver kan man stadig give, men i andre sammenhænge, som f.eks. firmajulegaver til kunder, hvor man vil sige tak for årets samarbejde.

Hvis man gerne vil sprede sit logo er reklamegaver en super måde at give det på, men når man giver firmajulegaver, så bør fokus være på medarbejderens udbytte – og ikke kun firmaets.

Tryghed fra start til slut

Firmajulegaver kan være en fordel at komme ud og se på, før I skal vælge. Hos Coredesign har vi et showroom på skønne Islands Brygge 79C, Opg. 8, 4. sal, 2300 København S.

Her kan du som indkøber booket et møde og komme forbi og få en god snak om processen, når du skal indkøbe julegaver til din virksomhed. Det er godt at tjekke op på, om den leverandør du handler med, har en troværdig og etisk politik omkring logistik og håndtering – især i distributionen. Firmajulegaver som valgshopløsning er en mere kompliceret måde at styre og organisere på. Du bør altid tjekke på TrustPilot om den virksomhed, du vælger til at levere jeres firmajulegaver, har en høj kundetilfredshed.

Vi kan tilbyde vælg-selv-julegaver fra blandt andet: Julegavesokken, Yourgift, VIP-shoppen og mange flere spændende løsninger.

Besøg vores showroom i København

Det er et krævende job at være indkøber. Du skal have styr på mange detaljer i processen, vigtigst af alt skal du kende til din virksomheds ønske og krav om stil, kvalitet, farver og udtryk, som ønskes at udsendes til omverden. Coredesign har valgt at have et showroom, hvor du kan komme og besøge. Her kan du se, føle og mærke de produkter, du skal indkøbe. Det kan være gimmick gaver, kundegaver og profilbeklædning, som du står og skal indkøbe, og her anbefaler vi, at du kigger forbi Islands Brygge, hvor vores showroom står klar til at tage imod dig. Kontakt os gerne, hvis vi skal booke et møde ind til dig.

Du vil føle dig mere tryg og sikker i dit valg af firmajulegaverne, når du først har set produkterne, du skal indkøbe, og vi lige sammen kan vende processen og tidsplanen. Kig forbi i vores showroom på Islands Brygge og lad dig inspirere, få en masse inspiration til dine markedsføringstiltag og øvrige opgaver, som du står for.

All search results