0

Bukser

Skal I bruge bukser til arbejdspladsen, så kan vi hjælpe. Find dem, som passer bedst til dig og din virksomhed. Se de forskellige brands og typer her.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser alle 13 resultater

Bukser:

Ikke mange virksomheder køber bukser til deres personale. Men nogen gør. Og skal du have hjælp til indkøb af bukser til personalet, så kontakt Coredesign. Vi har mange forskellige modeller både til herrer og damer. Det kan være I skal på en messe og I skal alle se ens ud. Business-beklædning finder du hos Coredesign, og business-tøj kan vi hjælpe dig med.

Der er mange golf-arrangementer som benytter sig af lækre kvalitets bukser til spillerne eller deltagerne. Og mærket cutter & buck kan vi varmt anbefale, de producerer meget lækre kvalitets-bukser som du også kan give som gave til udvalgte kunder eller medarbejdere.

Kontakt os på salg@coredesign og vi vil hjælpe dig med rådgivning af indkøb af bukser til dit personale.

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer


All search results