DanskEnglish
0
Notesblok

Notesblok

Velkommen til vores univers af notesblokke. Notesblokke med logo gør at dit firma eksponeres. Notesblokke kan først og fremmest være en god gave til både kunder og medarbejdere. Ydermere kan en notesblok have en høj reklameværdi, hvis dine kunder og medarbejdere tager den med sig rundt. Det kan være til kurser, workshops, foredrag eller kundebesøg. Vi har her hos Coredesign et stort udvalg af flotte notesblokke, og vi har helt sikkert også en, som passer til det signal, I gerne vil sende.

Filtrer efter pris

Kategorier

Viser 1–20 af 28 resultater

Notesblokke med tryk – Coredesign har et hav af muligheder
Coredesign har et hav af flotte notesblokke, som du med fordel kan bruge som giveaways. Vi udvælger de notesblokke, som vi ser er populære blandt kunderne. Har du et specielt ønske til en notesblok, så undersøger vi gerne, om vi kan imødekomme dit ønske eller finde et alternativ. Notesblokken er en meget populær firmagave samt reklameartikel, da det siges man lærer bedst ved at skrive ned i hånden. Dette er vi endnu ikke gået væk fra i en digitaliseret verden. Notesbøgerne kan både bruges internt blandt personale, så sælgeren kan skrive vigtige pointer og aftaler ned fra kundemødet, eller eksternt til kunderne på messer, foredrag eller til andre events. Blokkene er holdbare, og bliver for det meste bruge i længere perioder. Coredesign har et stort sortiment af notesblokke i forskellig kvalitet, og vi har mange års erfaring, hvis du skulle være i tvivl om, hvilken du skal vælge.

Der er undersøgelser der viser, at hjernen husker bedre, når det skrives ned i hånden. Nu til dags går det hurtigt på tasterne, når der bliver tastet ting ind på computeren, men hvor meget sidder egentligt fast? En undersøgelse fra Japan viser, at hjerneaktiviteten er særdeles større hos dem, der skriver i hånden end dem, der skriver på computer eller tablet (læs mere i artiklen her på DR1: “Frem med papir og blyant: Hjernen husker bedre, hvis du tager noter i hånden”)  – meget interessant, synes vi hos Coredesign. Derfor har vi hver en notesblok ved hånden på kontoret, til alt den vigtige viden, som vi får i løbet af en arbejdsdag – og vi kan ANBEFALE det ! Det er både en nem måde at planlægge, notere relevant viden og huske bedre i fremtiden, når du skal bruge de gode notater.

Notesblok i A4, A5, med eller uden kuglepen?
Vores store sortiment af notesblokke kan ofte gøre det svært at vælge, hvis man ikke ved, hvilken notesblok man er ude efter. Der er mange overvejelser man skal gøre sig, ved valg af notesblok, såsom:

  • Hvor mange sider skal notesblokken have?
  • Hvilken størrelse er mest fornuftig til lige netop dét, som din notesblok skal bruges til? Vi har alle størrelser, f.eks. en notesblok i A4 eller en A5 notesblok, som er nem at have med på farten, og ikke fylder det store i tasken.
  • Skal notesbogen være med linjer, prikker, tern eller blanke sider? Linjer er det mest traditionelle, da man nemt kan holde overblik over sine notater. Skal notesblokken derimod benyttes til at tegne modeller, brainstorms el. lignende, så anbefaler vi at tage notesblokken med prikker eller blanke sider, så man kan udfolde sin kreative side.
  • Hvor tykt/kraftigt skal dit papir være?

Alt dette er med til at skabe lige netop dét udtryk, som du vil have til din notesblok. Ved du hvad notesblokken skal bruges til – eller er i tvivl? Så guider vores eksperter gerne dig til, hvad vi vil anbefale at du vælger.

Design din næste notesblok med dit budskab
Vælg lige netop dét budskab, som du vil have trykt på din næste notesblok med logo. Vælg farven på logoet, og lad os hjælpe dig med at placere det på omslaget. Tænk over farven på papiret, når du vælger modellen, så dit logo står mest muligt frem, og bliver set, når det er med på farten eller med personalet på tur ud af huset. Reklameartikler der bliver brugt, er de bedste af slagsen, og det kan vi næsten garantere dig for, at en notesblok med logo gør. Hos Coredesign har du desuden mulighed for frit at designe din notesblok, og bestemme, hvor lige netop dit logo skal placeres – samtidigt med at fuldfarve tryk er tilgængeligt.

Professionel rådgivning til bestilling af din næste notesblok
Priserne varierer alt efter materiale, kvalitet og lignende, så tøv ikke og kontakt os hellere end gerne, hvis vi skal sende dig et tilbud på nogle lækre notesblokke. Vores eksperter har mange års erfaring, og sidder klar alle ugens hverdage på nær helligdag. Kontakt os her på chatten, eller send os en mail på salg@coredesign.dk, så kan vi guide og vejlede dig bedst muligt. Udforsk vores store sortiment af kontorartikler, og lad dig inspirere af vores øvrige reklameartikler såsom en flot miljøvenlig kuglepen, mens vi besvarer dit spørgsmål.

All search results