DanskEnglish
0
0

Hiking Set

Varenummer:
1900459

1.377,17 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Træner du hårdt, men føler, at du ikke rigtig når din fulde kapacitet ved konkurrencer eller motionsløb? En af grundene kan være, at du klæder dig for varmt. Cool Mesh Superlight SS er fremstillet af funktionelt mesh med store åbninger, der giver fremragende ventilation og afkøling og sikrer, at du kan levere en toppræstation selv under varme forhold Det ergonomiske 3D-design giver en tætsiddende pasform og optimal bevægelse...


Se yderligere produktinformation
Ryd

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Træner du hårdt, men føler, at du ikke rigtig når din fulde kapacitet ved konkurrencer eller motionsløb? En af grundene kan være, at du klæder dig for varmt. Cool Mesh Superlight SS er fremstillet af funktionelt mesh med store åbninger, der giver fremragende ventilation og afkøling og sikrer, at du kan levere en toppræstation selv under varme forhold Det ergonomiske 3D-design giver en tætsiddende pasform og optimal bevægelsesfrihed.

Yderligere produktinformation

SKU
1900459
Leverandør varenummer 1900459
Produkt Enhed
Min. ordremængde
Kategori Firmatøj
Ekstra filer
0