DanskEnglishDeutsch
0

SNACKBÆGER MED LOGO

Varenummer:
NOD-3

19,15 kr. Ekskl. moms

Priserne på sitet er særlige b2b-priser/engrospriser – og priserne er eksl. moms.

Super lækkert snackbæger med logo, en perfekt give-away. Bægeret er lavet i transparent plast så men nemt ser dens lækre indhold. Få dit logo trykt på et pap mærke der sættes ovenpå det tætsluttende folielåg - umuligt at overse for modtageren. Køb dette snackbæger og promover din virksomhed ved uddeling på messer eller andre større arrangementer. Snackbæger med logo, der med garanti vil sørge for at din virksomhed bliv...


Se yderligere produktinformation

Benyt dig af fordelene:
Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Klik her og book et møde salg@coredesign.dk.

HUSK:
Vi står altid klar til at hjælpe dig og yde rådgivning og sparring til valg af produkter og logoplacering mv.- du skal blot ringe til os på 62 61 82 82 - alle hverdage mellem kl. 08-16.

Produkt beskrivelse:

Super lækkert snackbæger med logo, en perfekt give-away. Bægeret er lavet i transparent plast så men nemt ser dens lækre indhold. Få dit logo trykt på et pap mærke der sættes ovenpå det tætsluttende folielåg - umuligt at overse for modtageren. Køb dette snackbæger og promover din virksomhed ved uddeling på messer eller andre større arrangementer. Snackbæger med logo, der med garanti vil sørge for at din virksomhed bliver husket. Pris er inkl. 1-farvet tryk Opstartsomkostning, 799,- pr. farve/kliche
Lille smart plastbæger med tætsluttende folielåg, der kan afrives. Dit design trykkes i farvetryk på et papmærke, der dækker låget (Ø80 mm).

Send dit budskab med lækre nøddeblandinger eller slik. Der findes mange varianter.

Yderligere produktinformation

SKU
NOD-3
Leverandør varenummer NOD-3
Produkt Enhed Stk.
Min. ordremængde 100
Kategori Logoslik & Chokolade
Ekstra filer
0