Vores historie
Sidebar billede

Coredesign - mere end 30 års erfaring

Jeg er ejer af Coredesign A/S, og er en passioneret forretningskvinde som lever af at hjælpe virksomheder – inden for branding og gaver.

Coredesign A/S har eksisteret i mere end 30 år – grundlagt i 1986 af designer Lisbeth Kaare.

Vi har her i 2018 taget et strategisk valg, og flyttet Coredesign ind i hjertet af København på Islands Brygge, dette for at komme tættere på størstedelen vores virksomhedskunder.

Jeg overtog Coredesign i 2005, og jeg har en fortid i organisering, salg og ledelse, hvor jeg har arbejdet i store danske virksomheder. Min empati og erfaring er derfor stor, og understøtter det jeg i dag arbejder med hos Coredesign.

Vi kan faktuelt dokumentere høj kundetilfredshed, med mere end 240 indkøbere som har anmeldt os på Trustpilot, samtidig med at vi igennem de sidste 8 år har fået en AAA-rating.

Coredesign’s værdier er med kunden i centrum. Vi arbejder struktureret, og følger tæt op på de aftaler vi indgå, hvilket er en naturlig del af min egen personlige DNA. En aftale er en aftale, og vi holder hvad vi lover. Vi tager ansvar for vores handlinger, og vi kommunikerer tæt og ærligt med vores kunder og interessenter igennem hele processen.

Jeg er typen som arbejder bedst med fokus på kvalitet frem for kvantitet, både i valg af leverandører, kunder og medarbejdere.

Som selvstændig entreprenørtype søger jeg konstant udvikling, ser muligheder og tænker i løsninger. Jeg tror på brugen af digitalisering, planlægning, systemer og struktur i en fortravlet hverdag.

Som partner i indkøbs- og markedsføringssamarbejdet GlobalGoods, sikrer vi vores priser er konkurrencedygtige.

Kontakt mig gerne direkte her på LinkedIn; [email protected] eller på tlf 2171 3075.
Jeg vil altid være åben overfor at udvide mit netværk.

Sidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results