ISO og Bæredygtighed

ISO og Bæredygtighed

Vi har truffet en bevidst beslutning…

Derfor besluttede vi i begyndelsen af 2021 at opnå ISO-certificering inden for kvalitet og miljø – ISO 9001 og ISO 14001. Vi ønskede ikke blot at tale om det, vi gør, men også at handle og implementere vores ordninger i praksis.

I dag er social ansvarlighed og miljøbevidsthed en integreret del af vores forretningsdrift, og det er mere end blot trendy buzzwords for os. Vi tager aktivt stilling til vores leverandører og de produkter, vi leverer. Dette inkluderer også vores egen adfærd i hverdagen, især med hensyn til miljøet.

Ved at have vores egen adfærdskodeks har vi taget stilling til arbejdstider, underbetaling, arbejdssikkerhed, børnearbejde og arbejdsmiljø. Vi foretrækker udelukkende at samarbejde med leverandører, der kan garantere, at deres forhold er i orden.

Vi prioriterer at levere produkter, der er etisk forsvarlige, frem for at gå efter den laveste pris. Vi bidrager til at tage socialt ansvar ved at støtte organisationer som Børnecancerfonden, Hus Forbi og Røde Kors.

Desuden har vi ansat elever, praktikanter og personer i fleksjob, hvor Københavns Kommune henviser til os.

Vi har en særlig CSR-historie, som vi er meget stolte af:

I august 2020 kom Cristina Neumann i kontakt med Coredesign A/S for at få hjælp til en vurderingsproces, og vi sagde ja til at bistå hende. Efter 10 måneder havde hun en fastansættelseskontrakt hos Coredesign i en fleksjob-ordning.

Coredesign brænder for miljøet, kvalitet og ledelse. I 2020 dedikerede vi os til at forberede det næste store projekt: at opnå ISO-certificering inden for miljø og kvalitet. Vores virksomhed blev gennemgået til mindste detalje for at strømline processer og reducere reklamationer. I dag er vi stolte over at have opnået begge certificeringer, som anerkender det hårde arbejde, der lægges i hver arbejdsproces i vores virksomhed.

Men hvad betyder bæredygtighed egentlig?

Bæredygtighed er blevet et meget populært begreb – og måske endda et overflødigt fyldord for nogle. Men der er tre aspekter af bæredygtighed:

Social bæredygtighed

Økonomisk bæredygtighed

Miljømæssig bæredygtighed

Et produkt kan kun betegnes som bæredygtigt, hvis det opfylder alle tre aspekter. Derfor er der kun ganske få produkter, der kan kaldes bæredygtige. Hos Coredesign er vi meget bevidste om brugen af ordet “bæredygtig”. Vi bruger det kun, når vi kan stå 100% inde for produktet og dets bæredygtighedsegenskaber.

Læs mere
All search results