DanskEnglish
0
Sidebar billede

Coredesign MYBOXD - Gavepakker

Vi har verdens bedste løsning til dig derude, som sidder og skal indkøbe gaver til nyansatte kollegaer - og gerne med jeres branding på. Fordi vi ved jo, at det virker at blive mindet om, hvem vi arbejder for, og vi er jo mega stolte over den arbejdsplads, som vi har valgt, ik? Så sidder du derude, og gerne vil have en “smagsprøve” fra os, så endelig send os en mail på salg@coredesign.dk - så skal vi straks få sendt dig en skræddersyet MYBOXD-æske, hvor du er brandet fra inderst til yderst.

NYHED – Til dig som indkøber af markedsførings-produkter – se med her:

Få din HELT egen virksomheds-boks – designet her fra a-z:

Vi samler pakken til dig, med lige præcis de produkter og budskaber mv.
Og som det unikke, så er der markedsføring af jeres virksomhed overalt – fra emballagen til det enkelte kort som ilægges… alt er special-designet helt efter jeres designmanuel og ønsker – du får markedsføring af jeres virksomhed fra a-z….

MYBOXD er den smarteste løsning for dig som laver gaver, velkostpakker, intropakker og alle andre slags pakker. Her kan vi samle alle slags reklameartikler og kundegaver i en æske, som er brandet med lige det design som du ønsker. I stedet for selv at bruge tid på at samle en gavepakke hver gang en ny medarbejder bliver ansat, kan du bare hente en færdig æske som er klar til at blive givet til den nye ansatte.

En smart løsning for dig som også er logoportal kunde hos os, er at du kan kombinere disse løsninger. Når du bestiller en stor mængde hjem, men ikke selv har et lager eller nok opbevaringsplads, så kan vi lagre dem for dig. Herefter kan du bestille den mængde hjem som du mangler og så skal vi nok sørge for at holde dig opdateret når lageret er ved at være tomt. Hermed bliver det så nemt som muligt for dig som indkøber.

Hvad kan jeg bruge sådan en MYBOXD til ?
Jo, ser du:
• Kan bruges til at give personlige kundegaver, som er designet helt præcist til virksomhedens behov.
• Kan bruges som en ”velkostpakke”, når en ny medarbejder starter, her vil alt det essentielle for en ny medarbejder i virksomheden være, alt sammen designet i virksomhedens logo.
• Perfekt at tage med til events, og kan i høj grad bruges som goodiebags.
• En skræddersyet gaveæske fyldt med spændende produkter, der er den perfekte mulighed for at opbygge brandbevidsthed, loyalitet og kreativitet.
• Selve designet af æsken/kassen er helt specialdesignet efter virksomhedens egne ønsker.
• Og meget meget mere, som du sikkert kan finde på 🙂

Design muligheder 

Med en MYBOXD er der uendelige design muligheder for dig.  Du kan nemlig få printet design på hele ydresiden af kassen og du bestemmer helt selv hvordan det skal se ud og hvilke farver der skal bruges. Kassen kommer også i op til 15 forskellige størrelser, automatisk baseret på indholdet i din valgte kasse. Hvis du derimod gerne vil have noget inspiration til hvordan en MYBOXD kunne se ud eller hvilket indhold der skal være i den, så klink på linket nedeunder.

https://www.coredesign.dk/vare/myboxd-katalog/https://viewer.xdcollection.com/myboxd/magazine-dk/

Sidebar billedeSidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results