MYBOXD – Gavepakker

MYBOXD - Gavepakker

NYHED – Kig her, specielt til dig, der er indkøber af markedsføringsprodukter:

 

Få din helt egen virksomhedsboks – skabt præcis som du ønsker:

Vi tager os af at sammensætte pakken til dig, med de helt rigtige produkter, budskaber og meget mere. Det unikke er, at din virksomhed bliver markedsført overalt – fra emballagen til de enkelte kort, der følger med… alt er specialdesignet efter jeres designmanual og ønsker. Du får fuld markedsføring af jeres virksomhed fra start til slut…

MYBOXD er den smarteste løsning for dig, der sammensætter gaver, velkomstpakker, introduktionspakker og alle andre typer af pakker. Her kan vi samle alle former for reklameartikler og kundegaver i én æske, som er brandet med netop det design, du ønsker. I stedet for at bruge tid på at sammensætte en gavepakke hver gang en ny medarbejder ansættes, kan du blot hente en færdig æske, der er klar til at blive givet til den nye medarbejder.

En smart løsning for dig, der også er en logoportal-kunde hos os, er at kombinere disse muligheder. Når du bestiller en stor mængde varer, men ikke har lagerplads nok eller eget lager, kan vi opbevare dem for dig. Derefter kan du bestille den mængde, du mangler, og vi vil holde dig opdateret, når lageret begynder at blive tomt. Vi gør det så nemt som muligt for dig som indkøber.

Hvad kan du bruge en MYBOXD til? Jo, lad mig fortælle dig:

-Du kan bruge den til at give personlige kundegaver, der er skræddersyet til virksomhedens behov.

-Den kan bruges som en “velkomstpakke” til nye medarbejdere, hvor alt, hvad der er nødvendigt for en ny medarbejder i virksomheden, er designet med virksomhedens logo.

-Den er perfekt at tage med til arrangementer og kan fungere som goodiebags.

-En specialdesignet gaveæske fyldt med spændende produkter er den perfekte mulighed for at opbygge brandbevidsthed, loyalitet og kreativitet.

-Æsken/kassen designes helt efter virksomhedens egne ønsker.

Og meget, meget mere, som du helt sikkert kan finde på 🙂

 

Designmuligheder:

Med en MYBOXD er der uendelige designmuligheder for dig. Du kan få trykt design på hele ydersiden af æsken, og du bestemmer fuldstændigt, hvordan det skal se ud og hvilke farver der skal bruges. Æsken fås også i op til 15 forskellige størrelser, automatisk tilpasset indholdet i den valgte æske.

Læs mere i vores flyer her 

Læs mere
All search results