Julegavesokken

Julegavesokken

Julegavesokken – vores ONLINE valg-gave-shop – er dedikeret til bæredygtige firmajulegaver og vi lægger særlig vægt på at inkludere så mange danske designere og producenter som muligt i udvælgelsesprocessen af vores julegaver. En stor del af vores sortiment udgøres af bæredygtige gaver, da mange af vores partnere har fokus på både bæredygtighed og kvalitet. Hos Coredesign er vores primære fokus at sikre, at din oplevelse med at handle firmajulegaver hos os er enestående og personlig.

Hvorfor bør du overveje at give en julegave?

At vælge og købe julegaver er blevet en betroet og mere kompleks opgave end tidligere, især med fremkomsten af populære “valg-gave shops”. Undersøgelser viser, at virksomheder, hvor medarbejderne får mulighed for at vælge deres egne julegaver, har højere tilfredshed end virksomheder, hvor arbejdsgiveren vælger den samme gave til alle.

Vi ønsker alle i bund og grund frihed til at vælge, og dette koncept passer perfekt ind i vores samfundsudvikling. Koncepter som Julegavesokken.dk er utroligt populære på markedet – det er en realitet.

Hvorfor vælge Coredesign?

Med mere end 30 års erfaring inden for firmajulegaver ved vi, hvad der skal til for at skabe glæde. Vi har fyldt julegavesokken med alle de kendte mærker og brands, men vi har også inkluderet nye og spændende designere. Alle gaver er nøje udvalgt ud fra vores ekspertise og viden om, hvad der vil glæde dine medarbejdere mest.

Vi er også de første på markedet med denne type “valg-gave shop”, hvilket betyder, at vi har lært af vores fejl. Vi har opnået en stor erfaring og ved nu, hvordan vi undgår disse fejl, så du kan være sikker på at modtage dine julegaver til tiden – og ikke først til sommer.

Særligt administrations-login

Som kontaktperson får du din helt egen overvågningsadgang til et administrationsmodul, hvor du kan følge med i processen, mens gaveshoppen er åben. Dette giver dig tryghed, da du selv har fuldt overblik og kan følge med i udviklingen. Du kan også være med til at vælge shoppeperioden, som typisk varer 1 til 2 uger. Alt du skal gøre er at kontakte os, så finder vi sammen det bedste tidspunkt for åbningen af DIN virksomheds gaveshop.

Læs mere og besøg julegavesokken her

Demo koder:

julesok400/julesok400

julesok560/julesok560

julesok640/julesok640

Læs mere
All search results