Kontakt os

Kontakt os

Hvad kan Coredesign være behjælpelige med?
Hos Coredesign har vi specialiseret os i at levere reklameartikler, firmagaver og firmatøj med logo til et hvert formål. Vi finder de bedste produkter eller skræddersyer produkterne specielt til din virksomhed, alt efter dit behov, budget og ønske. Vi specialdesigner produkterne med fokus på bæredygtighed – og har altid CSR-politik med i vores udvalg af producenter og leverandører.

Vi ser os selv som den forlængede arm til en marketingafdelingen eller en HR-afdeling, når der skal købes ind til diverse arrangementer, messer, kurser, events til virksomheder og foreninger.

Hvilken samarbejdspartner får du?
Hos Coredesign får du en professionel totalleverandør, der sætter kundernes tilfredshed over alt andet. Det er nemlig ”hemmeligheden” bag vores succes. Vi rådgiver og hjælper dig hele vejen, uanset om du sidder i en HR-afdeling og skal købe gaver, eller i marketingafdelingen og skal købe gimmicks eller firmatøj. Vi tager ansvar og sikrer, at intet bliver overladt til tilfældigheder. Det giver dig tryghed, når du foretager indkøb hos os.

Åbningstider: Adresse:
Mandag – torsdag 8.00-16.00 Islands Brygge 82
Fredag 8.00-15.30 2300 København S

62 61 82 82
[email protected]

Billede af Pia Marie Schougaard

Pia Marie Schougaard

Ejer

Email: [email protected]

Tlf.: 21 71 30 75

Billede af Dan Holck-Hansen

Dan Holck-Hansen

Adm. Direktør og Partner

Email: [email protected]

Tlf.: 61 10 32 42

Billede af Nuka Sarkov

Nuka Sarkov

Projektkoordinator

Email: [email protected]

Tlf.: 22 18 94 59

Tøv ikke - kontakt os for rådgivning

Vi sidder altid klar til at hjælpe - har du fundet os uden for vores åbningstid, som er mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30 - er du meget velkommen til at sende os en besked.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Kontaktperson
All search results