DanskEnglishDeutsch
0

Webløsninger

Gør det nemt for dig selv som indkøber. Vi hjælper virksomheder med smarte og innovative løsninger, som gør deres indkøb af gaver og reklameartikler nemt og hurtigt. Gaveshops og andre webløsninger finder du her.

Logoportalen

Dine fordele ved Logoportalen:
– Du godkender kun korrektur/layout én gang
– Du får hurtigt og let et visuelt overblik over jeres produktsortiment
– Historik gemmes, så du kan altid se dine tidligere bestillinger

Klik her og besøg Logoportalen

Gaveportalen

Gør gaveindkøbet nemmere, og vælg gaveportalen som shop, hvor du kan få skræddersyet shoppen efter dit ønske – både udseende og valgmuligheder af gaver. På den måde kan medarbejdere eller kunder selv vælge sin gave, så der er gaver til en hver smag.

Klik her og besøg Gaveportalen

Julegavesokken

Glædelig jul – og glædelig shopping. Julegavesokken er en kæmpe gaveportal fyldt med julegaver i design fra alle gode klassiske brands. Shoppen er let og simpel at anvende. Du skal vælge julegavesokken som indkøber, for at skabe høj medarbejdertilfredshed på julegaver – og det gør dit juleindkøb lettere.

Klik her og besøg Julegavesokken

Online lagersalg

En eksklusiv shop, hvor der kun er adgang med kode. Shop lækre designervarer til dig og dit hjem.
Spar op til 80% – skriv til os, hvis du vil have en VIP-kode.

Se vores lagersalg her

Yourgift

Denne shop skal du vælge, når du gerne vil spare tid og være med på digitaliseringen når du giver en gave. Typisk anvendes denne shopløsning til jubilæumsgaver, årsgaver, bryllupsgaver, bestyrelsesgaver og andre anledninger – denne shop er meget populær, da modtageren helt selv kan vælge gave. Ønsker du mange danske designergaver, så er det denne du skal vælge.

Læs mere om Yourgift her

Joyful Giftcard

Denne shop skal du vælge til kunder og medarbejdere, præcist som Yourgift. Forskellen er blot, at der er mere fokus på beklædning og delikatesser i sortimentet.

Læs mere om Joyful Giftcard her

Messeudstyr

Her finder du alt du skal bruge til din næste messe, udstyr og tilbehør med jeres logo – trendy i design og med på moden, du finder det nyeste inden for messeudstyr med jeres eget design og aftryk.

Klik her og besøg shoppen

BENYT DIG AF FORDELENE!

Kig forbi vores showroom på Islands Brygge, lad os drøfte processen og tidsplanen, og ikke mindst lad os give dig en masse inspiration. Du kan komme og føle, mærke og se gimmick gaver, merchandise, reklameartikler, profilbeklædning og firmagaver. Skriv til os her og book et møde:

salg@coredesign.dk

TRYGHED OG TILLID

BRUG FOR HJÆLP

Ring til os på +45 6261 8282
Eller skriv. Vi svarer hurtigt - Typisk inden for 2 timer

0