DanskEnglish
0
Sidebar billede

Showroom

Miljøvenligt showroom i hjertet af København. Du – som indkøber – vil blive populær hos din chef og dine kollegaer, når du har valgt den helt rigtige gave eller reklameartikel til jeres virksomhed. Vi lever af at sælge produkter med logo til dig, der står for markedsføring i din virksomhed; til messer, events og arrangementer for kunder og medarbejdere. Tiden er en anden, og grundet omstændighederne er vi nødt til at køre vores møder online og mere digitalt. MØDER vil vi rigtig gerne – en ONLINE kop kaffe i showroomet, hvor vi præsenterer vores nye produkter, og kigger ind i en plan sammen for det kommende år.

Online- eller fysisk møde ?
BOOK et møde med os i showroomet. Vi er lokaliseret på Islands Brygge – her kan du få en masse god sparing, udfordring og rådgivning, når du køber reklameartikler, firmabeklædning eller gaver med branding.

Du kan desuden BOOKE et ONLINE møde ind med en af vores sælgere. Vi sidder på Islands Brygge – og du derhjemme. Vi tager god hånd om dig, og tager dig en tur med rundt i showroomet ONLINE, hvor vi præsenterer dig for de nyeste trends og produkter i branding branchen.

Se mere om vores showroom nedenfor.

Vi ligger lige her på Islands Brygge:

Kom ind i vores showroom; SE og MÆRK… Du som indkøber vil blive populær hos din chef og dine kollegaer, når du har valgt den helt rigtige gave eller reklameartikel til jeres virksomhed…

Den fortravlede hverdag gør, at vi ikke har den samme tid mere til at køre langt for at se, føle og mærke, når vi handler ind. Men det er også rart lige at sikre sig, at det du indkøber og bestiller er i den kvalitet og med det signal, som du og din virksomhed ønsker at udsende. Coredesign har gjort det muligt – og let for dig som indkøber, der arbejder i centrum af København.

Du kan komme at se, føle og mærke vores produkter. Vi lever af at sælge produkter med logo til dig, som står for markedsføring i din virksomhed; til messer, events og arrangementer for kunder og medarbejdere. Vi har udover merchandise og beklædning også vores gavesortiment, hvor vi sælger firmagaver og kundegaver.

Få en masse god sparing, udfordring og rådgivning, når du køber reklamegaver. Investerer du en time i at kigge forbi Islands Brygge, så vil du med garanti skabe værdi for din virksomhed. Tiden er givet godt ud.

Book et møde med en af vores sælgere, og kom endelig og besøg showroomet. Du vil få masser af inspiration og nyde den skønne udsigt her på Bryggen.

Åbent mandag-torsdag kl. 8.00-16.00 og fredag kl. 8.00-15.30.

Book et møde – skriv på salg@coredesign.dk eller ring på 62618282.
Vi vil glæde os til at få besøg af dig!

PSST… Du får en lille goodiebag, som tak for besøget.

Sidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results