Showroom

Showroom

Hos os finder du det perfekte sted til at vælge den ideelle gave eller reklameartikel til din virksomhed, og dermed vil du blive populær hos din chef og dine kollegaer. Vi har specialiseret os i at sælge produkter med logo til markedsføringsfolk som dig, der arrangerer messer, events og arrangementer for både kunder og medarbejdere. Vi forstår, at tiden har ændret sig, og på grund af omstændighederne er vores møder nu primært online og digitale. Men vi vil virkelig gerne have mulighed for at mødes med dig og præsentere vores nye produkter over en virtuel kop kaffe i vores showroom, og sammen lægge en plan for det kommende år.

 

Så hvad enten du foretrækker et online eller fysisk møde, er du velkommen til at booke en aftale med os i vores showroom, der ligger på Islands Brygge. Her kan du få masser af god sparring, udfordringer og rådgivning, når du køber reklameartikler, firmabeklædning eller gaver med branding.

 

Hvis det er mere praktisk for dig, kan du også booke et online møde med en af vores sælgere. Vi sidder på Islands Brygge, mens du kan deltage fra komforten af dit eget hjem. Vi vil tage os godt af dig og guide dig rundt i vores showroom online, hvor vi vil præsentere dig for de nyeste trends og produkter inden for brandingbranchen.

 

Vi ved, at den travle hverdag gør det svært at finde tid til at køre langt for at se, føle og mærke produkterne, når man handler ind. Men det er også vigtigt at sikre sig, at det, du indkøber og bestiller, har den ønskede kvalitet og udtrykker det rette signal for dig og din virksomhed. Hos Coredesign har vi gjort det muligt – og let for dig som indkøber, der arbejder centralt i København.

 

Du har nu muligheden for at komme og se, føle og mærke vores produkter personligt. Vi er eksperter i at sælge produkter med logo til markedsføringsfolk som dig, der arrangerer messer, events og arrangementer for både kunder og medarbejdere. Udover vores udvalg af merchandise og beklædning tilbyder vi også et bredt sortiment af firmagaver og kundegaver.

 

Når du køber reklamegaver hos os, kan du forvente at få masser af god sparring, udfordringer og rådgivning. Hvis du investerer en time til at besøge os på Islands Brygge, kan du med garanti skabe værdi for din virksomhed. Den tid vil blive godt brugt.

 

Så book et møde med en af vores sælgere. Du vil få masser af inspiration og samtidig nyde den skønne udsigt her på Bryggen.

 

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

Læs mere
All search results