DanskEnglish
0
Sidebar billede

Logistik & Distribution

I Coredesign brænder vi for vores forretning og for at være din totalleverandør. Med totalleverandør mener vi processen fra A-Z i rådgivningen og håndteringen af branding af din virksomhed - jeres valg af reklameartikler og firmagaver samt firmabeklædning. For os betyder det, at vi dertil også sikrer dig og din virksomhed gode lager- og logistikløsninger. Lagerløsninger med mulighed for at lagerholdige for virksomheden samt gode forsendelses- og håndteringsaftaler. Vi tilbyder også webløsninger, som underbygger og samler vores fælles - både med dig som kunde, men også på lageret, samarbejde af produktudvalg samt lager- og distributionsopgaver.

Hos Coredesign har vi et tæt samarbejde med vores logistik & distributionscenter, som vi har samarbejdet med i flere år. Vores samarbejdspartner ligger i Hillerød, som er et geografisk godt knudepunkt for nem og hurtig fragt og logistik. Vi tilbyder distributions- og logistikløsninger i ind- og udland, adskillige pakkeopgaver og sammenpakninger samt webshopløsninger.

Hver opgave er forskellig og vi er meget fleksible omkring logistikken og pakningen af opgaver. Vi har kvalitetstjek på alle opgaver og udarbejder altid en detaljeret tidsplan ud fra logistikken og distributionen. For din tryghed og vores egen kontrol følger der altid et track & trace med på alle opgaver. Foruden de mange logistikmuligheder har vi også mere end 7000 kvadratmeter lagerplads. Den store lagerplads gør også, at vi tilbyder at være lagerhotel for din virksomhed.

Læs mere om Lager & Logistik her: 

Læs mere om Lagerhotel her: 

Læs mere om Pakkeopgaver her: 

Sidebar billedeSidebar billedeSidebar billede

Vi samler på glade kunder!

All search results