0

Vi støtter

Hos Coredesign mener vi, at det er vigtigt at tage et socialt ansvar. Derfor har vi også taget et bevidst valg om at være med til at gøre en forskel for samfundet og klimaet. Det gør vi ved blandt andet at støtte nogle gode formål. Du kan herunder læse meget mere om, hvem vi har valgt at støtte.

Se hvad Coredesign støtter nedenfor….

Børnecancerfonden
Igennem flere år har vi valgt at støtte op omkring Børnecancerfonden – og det har vi også valgt igen i år, hvilket vores fine diplom viser. Børn med kræft kæmper en brav kamp for at komme deres kræft til livs, men de kan ikke gøre det alene…

Derfor har vi valgt at støtte Børnecancerfondens arbejde, så der kan blive forsket endnu mere på børnekræftområdet, men også så kræftsyge børn og deres familier kan få støtte til blandt andet rehabiliteringscamps og ophold i feriehus.

Grøn Grundlov
Vi lever i en mere klimabevist verden end før, og derfor bør det også sige sig selv, at Grundloven skal indeholde grønne forfatninger. Cirka 150 lande har allerede fået det; vores nabolande har: Tyskland, Sverige, Norge – men Danmark har ingen. Derfor har vi underskrevet Grøn Grundlov, således Danmark kommer et skridt tættere på at få inddraget klimaet og miljøet i Grundloven. Hvis du vil læse mere om vores støtte, kan du læse vores artikel på CSR eller opslag på LinkedIn.

Verdens Skove
Hvert sekund bliver der fældet, hvad der svarer til et areal på én fodboldbane skov hvert tredje sekund. Det vil Coredesign være med til at forhindre. Derfor har vi via organisationen Verdens Skove været med til at bevare 1285 kvadratmeter regnskov, som vi også har fået et fint certifikat på.

Røde Kors
Når man er med til at producere tøj, kan der til tider opstå overskydende tøj. I stedet for blot at smide det ud og lade det gå til spilde – samt være med til at tære på vores dyrebare jord – har vi valgt at donere det til Røde Kors.

Hus Forbi
I Danmark er der stadig hjemløse og socialt udsatte. Dette vil vi i Coredesign gerne være med til at gøre noget ved. Derfor har vi valgt at støtte Hos Forbi, der blandt andet brødføder og giver husly til de hjemløse og socialt udsatte.

All search results
0