0

Vi støtter

Hos Coredesign mener vi, at det er vigtigt at tage et socialt ansvar. Derfor har vi også taget et bevist valg om at være med til at gøre en forskel for samfundet og for klimaet. Det gør vi ved blandt andet at støtte nogle gode formål. Du kan herunder læse meget mere om, hvem vi har valgt at støtte.

Børnecancerfonden
Igennem flere år har vi valgt at støtte op omkring Børnecancerfonden – og det har vi også valgt igen i år. Børn med kræft kæmper en brav kamp for at komme deres kræft til livs, men de kan ikke gøre det alene…

Derfor har vi valgt at støtte Børnecancerfondens arbejde, så der kan blive forsket endnu mere på børnekræftområdet, men også så kræftsyge børn og deres familier kan få støtte til blandt andet rehabiliteringscamps og ophold i feriehus.

Verdens Skove
Hvert sekund bliver der fældet, hvad der svarer til et areal på én fodboldbane skov hvert tredje sekund. Det vil Coredesign være med til at forhindre. Derfor har vi via organisationen Verdens Skove været med til at bevare 1285 kvadratmeter regnskov.

Hus Forbi
I Danmark er der stadig hjemløse og socialt udsatte. Dette vil vi i Coredesign gerne være med til at gøre noget ved. Derfor har vi valgt at støtte Hos Forbi, der blandt andet brødføder og giver husly til de hjemløse og socialt udsatte.

Røde Kors
Når man er med til at producere tøj, kan der til tider opstå overskydende tøj. I stedet for blot at smide det ud og lade det gå til spilde – samt være med til at tære på vores dyrebare jord – har vi valgt at donere det til Røde Kors.

0